<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Discoveryland
Attractie Type: 3D Simulator
Openingsdatum: 12 april 1992 (oude versie), sinds 26 maart 2017 nieuwe versie.


De attractie

Bereid je voor op nog meer intergalactische avonturen met Star Tours: The Adventures Continue in Discoveryland. Voor het eerst sinds lange tijd gaan rebellen van alle leeftijden aan boord van een Starspeeder 1000 voor een spannende 3D-reis naar verbazingwekkende sterren en door oorlog verscheurde werelden, van Jakku en Hoth tot Tatooine en zelfs de gevreesde Death Star

Deze attractie boordevol nieuwe technologie en met meer dan 60 missiecombinaties is zelfs voor de meest ervaren Jedi’s uit de galaxy een fantastisch spannend avontuur.

Baan je een weg door de bruisende spaceport en ontmoet C-3PO, sleutelend aan een Starspeeder 1000 omgeven door duizenden projectieschermen en scanners. Hiermee word je vervoerd naar de kosmische ruimte. Maar voordat je aan boord gaat volg je best de instructies op de vertrekmonitor.

Tijdens de voorbereiding op het vertrek gaat het mis; je ruimteschip wordt plots gelanceerd en C-3PO neemt de controle over. Het wordt nog spannender als je ruimteschip onderschept wordt door de Imperial Forces die jagen op spionnen van de rebellen. C-3PO probeert te ontsnappen naar Hyperspace en zorgt voor een spannend avontuur in de verste uithoeken van het heelal. Kan jij ontkomen aan de klauwen van de Empire en veilig terugkeren? May the Force be with you.

Met meer dan 60 mogelijke missiecombinaties is vrijwel elke rit in Star Tours: The Adventures Continue uniek.
Net als in de Star Wars saga films word je in Star Tours: The Adventures Continue* meegenomen naar verschillende avonturen en bestemmingen in de Star Wars galaxy. Met al deze verschillende verhaallijnen, weet je nooit waar je terecht komt en wie je onderweg ontmoet.

Duik in de onderwaterwereld van Naboo, zigzag door de bruisende stadsplaneet Coruscant, ga de confrontatie aan met de beruchte Death Star en veel meer.

Kruis het pad met Darth Vader, Boba Fett, Admiral Ackbar en andere Star Wars helden en slechteriken: de Force ontwaakt.

Star Tours: The Adventures Continue is een ervaring die geen enkele Jedi wil missen. Geniet van een een verbluffende scène, rechtstreeks geïnspireerd op Star Wars: The Last Jedi.

Foto’s

Veel gestelde vragen
V: Is deze attractie in het Engels of in het Frans?
A: Dit hangt er vanaf welke taal de attractiehost opzet. De Castmember die de attractie bedient kan zelf de taal bepalen die je te horen krijgt. Indien je echt graag wenst deze in het Engels of Frans te beleven kun je dit altijd doorgeven aan de betreffende castmember die er meestal rekening mee houden en deze versie voor je draaien.

V: Is het een attractie waar je misselijk in word?
A: De attractie is niet intens, het is een simulator die eigenlijk enkel wat naar boven of beneden en van links naar rechts beweegt. Echter omdat deze in 3D is, en de beelden erg realistisch zijn en dan de simulator bewegingen erbij is het voor bepaalde gasten misschien wel aangeraden om dit niet direct te doen nadat je gegeten hebt.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.