De Sports Bar in Disney Village staat op het punt om nog meer punten te scoren bij sportliefhebbers! De geliefde eetgelegenheid die sinds 1992 open is, sluit binnenkort haar deuren en ondergaat een complete make-over. Wanneer het in 2025 heropent, zal de bar – die zal worden gesponsord door de officiële partner van het resort Coca-Cola – een verbeterde ervaring bieden, met een grotere zitcapaciteit, een opnieuw ontworpen met planten gevuld terras, een nieuw interieurontwerp en een vernieuwd aanbod van eten en drinken! Deze transformatie vertegenwoordigt een van de vele projecten die tot leven worden gebracht in Disney Village om het winkel-, eet- en entertainmentcomplex naar een hoger niveau te tillen!

Met de opening van Brasserie ROSALIE, de onthulling van nieuwe concepten voor de LEGO Store, het McDonald’s-restaurant en Disney-winkels, en het opnieuw vormgeven van gevels, paden en landschapsarchitectuur, bevindt Disney Village zich al een jaar midden in een ingrijpende transformatie. En daar houdt het plezier niet op, want er zijn tal van spannende nieuwe ervaringen in petto!

Gelegen in het hart van het winkel-, eet- en entertainmentcomplex, is de levendige Sports Bar een van de vele locaties die op het punt staan hun spel naar een hoger niveau te tillen. Na meer dan dertig jaar “homeruns te hebben geslagen”, zal de beroemde bar binnenkort een renovatie ondergaan die gericht is op het herdefiniëren van de hele ervaring die binnen zijn muren wordt geleverd. Wanneer het in 2025 heropent, zullen gasten voet zetten in een stijlvolle sportlounge die een warme en heerlijke sfeer zal bieden. Als klap op de vuurpijl wordt Coca-Cola – een merk dat zich sterk inzet voor het ondersteunen van atleten en het vieren van de passie voor sport – nu de officiële sponsor van deze iconische locatie, als onderdeel van de langdurige alliantie met Disneyland Parijs.

De Sport Bar nu in zijn huidige staat
De Sport Bar binnenkort

De geheel nieuwe Sports Bar & Lounge is opnieuw ontworpen in een stijl die past bij de nieuwe luxe en eigentijdse identiteit van Disney Village en heeft een verfijnd ontwerp dat een subtiele knipoog geeft naar verschillende soorten sporten.

Bovendien hebben sportfans meer ruimte om te vieren! Het barpand zal worden samengevoegd met het restaurantgebouw New York Style Sandwiches, met meer dan 460 zitplaatsen, een grotere verscheidenheid aan geheel nieuw meubilair, waaronder hoge tafels en banketten, een loungeruimte en een ruimte die kan worden gereserveerd voor privé-evenementen.

Deze transformatie zal zich ook uitstrekken tot de buitenruimte, aangezien het huidige terras zal worden omgebouwd tot een met planten gevulde patio met uitzicht op de bar in het hart van de locatie. Als u buiten zit, kunnen gasten niet alleen genieten van het zonlicht dat door het transparante plafond valt en grote sportevenementen bekijken die op het gigantische scherm worden uitgezonden, maar het moderne raamontwerp geeft hen ook de mogelijkheid om te genieten van de levendige sfeer die zich in de bar afspeelt.

De Sport Bar momenteel in zijn huidige staat
De Sport Bar binnenkort aan de buitenkant

Binnen in de bar zullen de muren worden versierd met een breed scala aan kunstwerken en sportmemorabilia, terwijl de gevel van het restaurant zal worden bedekt met een muurschildering met Goofy in zijn rol als voetballer in de tijdloze korte film How to Play Football. Disney-fans zullen zeker versteld staan van dit exclusieve kunstwerk, bedacht door de legendarische Disney-animator Eric Goldberg als eerbetoon aan de kunst van animatie en aan deze geliefde Disney-vriend!

De bar biedt niet alleen een geheel nieuwe setting, maar biedt ook een vernieuwde eet- en drinkervaring. De toegewijde teams zijn al hard aan het werk om een nieuw menu te ontwikkelen. Van deelbare hapjes tot eten geserveerd op borden, de nieuwe opties zullen zeker de smaakpapillen van alle fijnproevers bekoren! En een bezoek aan de bar is niet compleet zonder te genieten van een verfrissend drankje om de dorst te lessen! Het drankenmenu omvat een breed scala aan bieren en ciders van de tap en huisgemaakte bieren, samen met cocktails en mocktails die exclusief verkrijgbaar zullen zijn in de Sports Bar & Lounge, evenals een selectie van deelbare drankjes.

Om deze geheel nieuwe eetervaring tot leven te brengen in Disney Village, zullen de huidige Sports Bar en het New York Style Sandwiches-restaurant aan het einde van het jaar enkele maanden hun deuren sluiten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.