Vandaag bracht Disney een nieuwe clip uit nadat we al mochten genieten van enkele trailers. Deze clip laat een scene zien waar Cruella haar intrede doet tijdens een bal en zich onthult als Cruella.

Cruella is de nieuwe live action film, gebaseerd op het Cruella personage uit Disney’s animatiefilm 101 dalmatiërs. Emma Stone neemt de rol van Cruella op haar, een rol die ze zeer goed doet, als we de trailers en eerste beelden al gezien hebben. Op 28 mei gaat de film in premiére in zowel de bioscoopzalen als op Disney+. Op Disney+ dien je wel een betaling van 21,99 te doen om deze film te bekijken, pas richting het einde van de zomer zal deze film gratis toegankelijk worden voor alle Disney+ abonnees.

In een nieuwe clip die door Walt Disney Studios voor Cruella is uitgebracht , maakt Emma Stone, als het titulaire personage, een behoorlijk transformationeel debuut als haar gemene personage. De clip laat zien dat Estella een dramatische entree maakt bij een gemaskerd bal die wordt gehouden door barones von Hellman, haar identiteit versluierd door een witte mantel en een zwart masker. Wanneer Estella haar mantel in brand steekt, wordt ze onmiddellijk onthuld als Cruella, haar mantel getransformeerd in een oogverblindende rode jurk. Dit lijkt de barones echter niet te plezieren, die vervolgens oproept om Cruella eruit te laten gooien, als teken van de rivaliteit tussen de twee.

Benieuwd naar een stukje uit deze film? Bekijk de scene hieronder

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.