We wachten er al erg lang op, maar eindelijk is het zover. Verschillende films van Spider-Man vinden hun weg naar Disney+ waardoor een Spider-Man marathon houden eindelijk mogelijk is! Niet alle films zullen nu naar Disney+ komen, het gaat om vier verschillende titels.

Op 17 juni 2022 Spider-Man, Spider-Man 2, The Amazing Spider-Man , The Amazing Spider-Man 2 en Spider-Man: Homecoming uit 2017 toegevoegd worden aan Disney+
Vooral de laatst genoemde films is wel leuk voor mocht je ons lijstje volgen om een Marvel marathon in volgorde te bekijken.

De andere recentere Spider-Man films verschijnen voorlopig nog niet op Disney+. Wanneer we deze mogen verwelkomen is momenteel nog niet bekend. Al zijn we uiteraard erg blij dat de eerste stap naar de Spider-Man films richting Disney+ gezet is. De meeste Marvel personages en films vallen onder Disney, maar voor Spider-Man blijft het nog steeds lastig, net zoals The Hulk omdat hiervan de distributierechten liggen bij Sony en Universal.

Nu Disney+ serieus aan het groeien is en ook rond Spider-Man flink samenwerkt met Sony en Netflix voor het eerst flink wat abonnees aan het verliezen is, lijkt het erop dat dit opnieuw een sterke zet is om Disney+ nog eens opnieuw een sterkere positie te geven op de streaming markt.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.