Ongeveer twee weken geleden lieten we weten dat Netflix een 5 jarige deal met Sony gemaakt heeft om op hun streamingplatform films van Sony aan te bieden. Het zou hier bijvoorbeeld gaan om de nieuwste releases van Sony en waaronder ook de Spider-Man films. Een ware steek richting Disney+ vermits beide streamingdiensten momenteel in een streamingoorlog zitten.

Intussen komt Disney met goed nieuws, want ook Disney+ zal namelijk de films van Sony waaronder dus ook de Spider-Man films vallen naar zijn streamingservice brengen. De deal tussen Netflix en Sony zegt dat het de nieuwste films mag aanbieden die tot 18 maanden oud zijn. Het contract met Disney daarin tegen kan alle films van Sony beschikbaar gaan stellen die 18 maanden of ouder zijn. Vanaf de films ouder zijn als 18 maanden zullen deze verplaatst worden naar Disney+ en Hulu.

Sony kennen we onder andere van films als Jumanji en Hotel Transylvania, maar ook de Spider-Man films behoren toe tot Sony. Op deze manier zullen deze films ook hun opwachting binnenkort kunnen maken naar Disney+

Indien je dus binnenkort een Marvel film Marathon zou willen houden en deze in de juiste volgorde wilt bekijken, kun je eindelijk ook waarvan Sony de filmrechten heeft ze streamen via Disney+!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.