Onlangs lieten we jullie al weten dat het er naar uit zou zien dat Shanghai Disneyland als eerste Disney Park zijn deuren weer zou openen en wereldwijd door de andere Disney Parken nauwgezet gevolgd zal worden hoe dat verloopt en het daar te evalueren.

Intussen begint het meer en meer duidelijk te worden dat dit moment er snel aan zal komen. Momenteel is het park nog dicht, maar Disneytown (zoals wij Disney Village kennen), verschillende bars en winkeltjes, het Whishing Star Park en het Shanghai Disneyland Hotel zijn intussen al een maandje weer operationeel, waardoor de volgende stap dus waarschijnlijk het Shanghai Disneyland Park zal worden.

Zoals je in een vorig artikel van ons kon lezen (klik hier) horen daar bijkomende maatregelen bij.
1. Je temperatuur wordt gecontroleerd wanneer je het domein van Shanghai Disneyland Resort betreed.
2. Men moet hun persoonlijke Healt code kunnen aantonen. Enkel mensen met een groene code mogen binnen (Je leest meer over deze QR code door hier te klikken)
3. De capaciteit zal naar beneden getrokken worden. Er zullen minder bezoekers in het park, bij shows, restaurants en winkeltjes kunnen. Ook de openingstijden zullen korter zijn dan anders.
4. Elke bezoeker in het park is verplicht een mondkapje te dragen.

De entertainment afdeling van het Shanghai Disney Resort is momenteel weer druk bezig met het repeteren van de parades en shows. Deze zullen waarschijnlijk toch doorgaan vermits er een lagere capaciteit in het park zal gelden. Waarschijnlijk zal er langs de parade route aangegeven staan waar je mag staan om de afstand te bewaren, alsook bij shows waar bijvoorbeeld plekken of rijden open gelaten zouden kunnen worden. Ook de licht show op het kasteel word weer volledig getest.

Meerdere keren per dag test men ook met castmembers die gast komen spelen in het park om te zien hoe dit verloopt en waar ze verbeter punten kunnen aanbrengen voor het park echt officieel open zal gaan. Ze testen hier dus met zogenaamde ‘fake bezoekers’.

Zowel om het park binnen te komen als bij attracties worden op de vloer nu plaatsen aangeduid waar je moet wachten in de wachtrij om de nodige afstand te bewaren. Het Twitter account @gourmetdyy deelde onder andere volgende foto’sMen verwacht dat Shanghai Disneyland tegelijk met de scholen zal heropenen, dit is tussen 27 april 2020 en 11 mei 2020.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.