Shanghai Disney Resort, het 2de Disney resort in China, opende officieel zijn poorten op 16 juni 2016 en bracht het wonder en de verbeeldingskracht van Disney op magische nieuwe manieren naar fans en gasten. In de vijf jaar daarna is het resort uitgegroeid tot één van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld, met innovatieve ervaringen en uitbreidingen, waaronder nieuwe landen, verhalen en personages die elke dag nieuwe en terugkerende gasten aantrekken. Deze week heeft Shanghai Disney Resort aangekondigd dat gasten vanaf 8 april 2021 zullen worden ondergedompeld in een “Jaar van magische verrassingen” terwijl het resort het gordijn opheft voor zijn mijlpaal Vijfde Verjaardag en verjaardagsvieringen.

Met een opwindende reeks exclusieve ervaringen in Shanghai Disneyland, de twee themahotels van het resort, Disneytown en daarbuiten, begint dit spectaculaire, een jaar durende feest op 8 april, wanneer het nieuw ingerichte resort gasten hartelijk zal verwelkomen om deel te nemen aan de verjaardagsfeesten van dit authentiek Disney, duidelijk Chinees resort.

“We zijn zo nederig dat we tijdens onze eerste vijf jaar met zoveel passie, enthousiasme en liefde zijn verwelkomd door tientallen miljoenen gasten”, aldus Joe Schott, President en General Manager van Shanghai Disney Resort. “Ons succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de ongelooflijke steun van al onze partners, de lokale overheid, vrienden uit de gemeenschap, gasten en fans, evenals onze geweldige castmembers. Met onze aanstaande 5e verjaardagsvieringen kijken we ernaar uit om een ​​reeks magische ervaringen te bieden waar onze gasten dol op zullen zijn, met verrassingen die om elke hoek wachten!”

Verrassingen wachten gasten bij elk magisch bezoek aan deze gelukkige bestemming
Ter ere van deze historische mijlpaal zal Shanghai Disney Resort vanaf 8 april elke gast uitnodigen om verjaardagsverrassingen te ontdekken die om elke hoek loeren tijdens hun bezoek.

De Mickey’s Storybook Express Parade wordt voorafgegaan door een pre-parade voor de 5e verjaardag, met een geheel nieuwe drielaagse verjaardagstaart.

Van groot tot klein, tot alles daartussenin – allerlei soorten verrassingen wachten gasten in Shanghai Disneyland en in de officiële app van het resort! De officiële app van Shanghai Disney Resort zal binnenkort een nieuwe look introduceren met het pictogram met het 5e verjaardag-logo, en vanaf 8 april kunnen gasten met een geheel nieuwe ‘Tap for a Magical Surprise’-functie meedoen aan een digitale trekking om een ​​lot te winnen. speciale prijs bij het betreden van het themapark! Van digitale handtekeningen van één van je favoriete Disney vrienden en eet- en merchandise-vouchers voor populaire aanbiedingen tot prioriteitstoegang tot populaire attracties en gereserveerde kijkzones voor live-entertainment van wereldklasse, er is voor iedereen een unieke verrassing in petto tijdens de 5e verjaardagsvieringen van Shanghai Disneyland!

In het park verschijnt een Surprise Squad bestaande uit Cast Members op verschillende tijden en locaties gedurende de dag, die gasten willekeurig begroet en extra spannende verrassingen onthult, inclusief verjaardagssouvenirs of een kans om uitgenodigd te worden voor de speciaal ontworpen Disney “Surprise!” Show – deze treed tot vier keer per dag op op het Pepsi ∙ E-podium in Tomorrowland. Deze gelukkige gasten kunnen tijdens de show aan het ‘Disney Surprise Wheel’ draaien en een ongelooflijke prijs winnen, zoals een 37-inch StellaLou-knuffel, een dinerervaring in de Royal Banquet Hall, hotelovernachtingen, parktickets, jaarpassen en nog veel meer. Op de meeste dagen tijdens de viering kan een hoofdprijs – de “Magische Ster van de Dag” – worden uitgereikt aan één van de gasten van de show.

Gedetailleerde voorwaarden voor de aanbiedingen voor de 5e verjaardag van het resort zullen op een later tijdstip beschikbaar zijn op de officiële website en app van het resort.

Nieuwe ervaringen en verjaardagsverrassingen zorgen voor oogverblindende magie
Vanaf 8 april zal Shanghai Disney Resort putten uit de 65-jarige geschiedenis van innovatie, creativiteit en verhalen van Disney Themaparken om een ​​onvergetelijke verjaardag te vieren met een breed scala aan opwindende nieuwe ervaringen die gasten hun dromen tot leven zullen weken.

Een adembenemend nieuw nachtelijk spektakel – ILLUMINATE! Een avondviering

Met gloednieuwe inhoud, verbazingwekkende verhalen en enkele van ‘s werelds meest geavanceerde technologie, is dit geheel nieuwe nachtelijke spektakel een hoogtepunt van de 5e verjaardagsvieringen van het resort. ILLUMINATE! Gepresenteerd op ‘s werelds grootste en hoogste Disney-kasteel, ILLUMINATE! zal verwondering en vreugde opwekken in de harten en verbeeldingskracht van gasten van alle leeftijden terwijl het de nacht verlicht tijdens een feest.

Mickey’s Storybook Express krijgt een frisse look met een nieuwe pre-parade
Ter viering van vijf magische jaren, wordt Mickey’s Storybook Express voorafgegaan door een 5e verjaardag pre-parade, met een geheel nieuwe drielaagse verjaardagstaart-praalwagen die meer dan vier meter hoog is – Disney Surprise Cake Float. De parade zelf krijgt een geheel nieuwe verjaardagsoverlay, waarbij elke paradewagen verborgen 5e verjaardag-elementen bevat die gasten kunnen ontdekken terwijl de parade zich een weg baant langs de langste Disney-paraderoute ter wereld. Speciale feestelijke vlaggenlijn en “5” -pictogrammen zullen ook worden toegevoegd aan de openingsvlotter, Casey Jr., bereden door Mickey Mouse en Minnie Mouse, gevolgd door een treinwagon voor Donald, Daisy, Goofy, Pluto en Knabbel ‘n’ Dale. Het decor zal ook te zien zijn op de finale praalwagen met Duffy en zijn vrienden.

Een oogverblindende nieuwe look voor het hele resort
Betoverende decoraties zullen de prachtige themalanden van Shanghai Disneyland verlichten, terwijl decoraties voor de 5e verjaardag langs de straten van Mickey Avenue zullen verschijnen. De twee hotels van het resort en Disneytown krijgen ook een onvergetelijke magische make-over!

Neem een ​​vleugje magie mee naar huis met exclusieve nieuwe merchandise
Een 5e verjaardag rolt maar één keer in je leven rond, en als onderdeel van de jaarlijkse vieringen van het resort kunnen gasten hun reis naar Shanghai Disney Resort vereeuwigen door een selectie van meer dan 200 fantastische souvenirs voor de 5e verjaardag, waaronder een reeks spannende items in beperkte oplage.

Een reeks nieuwe menu-items wacht op jou!
Met de restaurants van het resort boordevol heerlijke snacks, lekkernijen, maaltijden en delicatessen, hebben gasten keuze te over tijdens de 5e verjaardagsvieringen. Van Aziatische gerechten en westerse gerechten tot seizoensspecialiteiten en een spectaculaire selectie ijs, er wachten zoveel heerlijke opties om gasten blij en vol energie te houden tijdens elk moment van hun feest!

Energieke nieuwe liedjes om gasten mee te nemen op spannende nieuwe avonturen
Geen meeslepende ervaring zou echt compleet zijn zonder een sprankelende soundtrack, en ter ere van de 5e verjaardag van het resort zal een nieuwe selectie liedjes de lucht vullen tijdens Shanghai Disneyland’s dag- en avondentertainment. Van geheel nieuwe composities tot frisse versies van Disney-klassiekers, de nieuwe energieke nummers zullen zeker gasten in de geest van het feest krijgen.

Disney-figuren verkleden zich voor de gelegenheid als gastheer van het jaar van magische verrassingen
Als gastheren van het ‘Jaar van magische verrassingen’-verjaardagsviering zullen Mickey Mouse, Minnie
Mouse en andere geliefde Disney-figuren gekleed gaan om indruk te maken in geheel nieuwe outfits –
gasten verwelkomen op het grote feest. Op maat gemaakt voor de 5e verjaardag van Shanghai Disney Resort,
hun nieuwe uiterlijk weerspiegelt perfect de essentie van het grootse feest, met de nadruk op prachtig ontworpen feestelijke elementen van linten, een kleurenpalet van ivoor en champagne goud, evenals verborgen details in de vorm van een ” 5 ”ter viering van de speciale gelegenheid van het resort. Veel zelden geziene Disney-figuren zullen ook het hele jaar door verrassende optredens in het park maken, waardoor gasten een extra vleugje Disney-magie krijgen.

Shanghai Disney Resort Castmembers zullen ook deelnemen aan de viering met een gloednieuw 5e verjaardag naamplaatje met een glinsterende reeks gouden sterren en het unieke “5” -logo van het resort. Castmembers over het resort zijn enthousiast om deel te nemen aan de viering door hun vreugde te delen terwijl ze de legendarische Disney-service demonstreren door consequent verder te gaan om ervoor te zorgen dat een leven lang magische herinneringen vergezeld gaat van het bezoek van elke gast aan deze unieke bestemming.

Meer verrassingen en details over de 5e verjaardagsvieringen van Shanghai Disney Resort zullen in de nabije toekomst worden aangekondigd. Tickets en jaarpassen voor toegang tot Shanghai Disneyland zijn verkrijgbaar via de verschillende officiële kanalen van het resort.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.