Het Shanghai Disney Resort is gestart met een jaar vol feestelijkheden voor zijn 5e verjaardag. Het Shanghai Disneyland Resort is het jongste Disney themapark van de zes Disney Themaparken Resorts. Met een gloednieuwe look, adembenemend vuurwerk, bijgewerkte paradewagens en opwindende verrassingen om elke hoek.

 

Gisteren gingen deze feestelijkheden van start waar popzanger Liu Yuning, die het nieuwe verjaardagsthema ‘Magical Surprise’ zingt, het themalied voor deze 5de verjaardag voor een 4 meter hoge verjaardagstaart-paradewagen in een speciale verjaardagsvoorstelling.
De parade zelf kreeg ook een nieuwe verjaardagsoverlay, waarbij elke paradewagen verborgen jubileumelementen bevat, zoals “5” -pictogrammen.

Toen de avond viel, verzamelden mensen zich voor het Enchanted Storybook Castle om te genieten van de eerste uitvoering van een geheel nieuw nachtelijk spektakel “ILLUMINATE! Een avondviering. “

De nieuwe show bevat voor het eerst meer dan 80 personages uit meer dan 40 films, waaronder superhelden van Marvel, zoals Iron Man, Captain America en Black Panther.

Om een ​​ongelooflijk meeslepend effect te creëren, zijn 91 verlichtingsarmaturen, waaronder acht gigantische nieuwe torens, 11 verbeterde tuin-priëlen en 12 elektronische waterlelies geïnstalleerd op 15 nieuwe locaties in het park.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.