Ho-Ho Howdy!

Tijdens afgelopen Kerst is de kans groot dat je net zoals ik de films van Santa Clause bekeken hebt op Disney+
De drie films die gemaakt zijn blijven een enorm geweldig kerstgevoel oproepen en eerlijk toegegeven, ik moet ze ook elk jaar opnieuw kijken. Onlangs stelde ik mezelf nog in vraag of er nog meerdere films zouden komen buiten deze drie. De eerste kwam uit in 1994, de 2de dateert uit 2002 en de derde is intussen ook al geleden van 2006. Nochtans zouden er perfect nog vervolg films kunnen komen.

Men lijkt echter men gedachten gelezen te hebben, want gisteren kondigde Disney namelijk aan dat ze zelfs aan een vervolg gaan werken van deze films maar dan in een serie vorm. Hierin zal ook Tim Allen opnieuw de hoofdrol spelen waarin hij de kerstman speelt in de film aka Scott Calvin.

De serie zal zich dus in een periode na de drie films afspelen en zal enkel en alleen uitgebracht worden voor Disney+. Ook de verhaallijn is al bekend.
“Scott Calvin staat op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert zich dat hij niet voor altijd de kerstman kan zijn. uit een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elven, kinderen en familie om te plezieren, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.”

De productie begint in maart, een releasedatum is nog niet bekend. Mocht je de films nog niet gezien hebben kun je deze ten allen tijden bekijken op Disney+

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.