Star Wars fans hebben misschien nog wel te wachten tot 2022 voor de volgende Star Wars film zal uitgebracht worden, toch zijn er al geruchten over wat de verhaallijn zou kunnen zijn.

Disney en Lucasfilm hebben officieel aangekondigd dat Taika Waititi de volgende Star Wars film gaat regisseren. Waititi, vooral bekend van zijn werk aan Thor: Ragnarok en de aankomende Thor: Love and Thunder in het Marvel Cinematic Universe, werkte ook als acteur en regisseur aan seizoen 1 van The Mandalorian.

Volgens “We Got This Covered” zou Rey Skywalker op haar pad The Mandalorian en Baby Yoda kruisen, bekend uit de exclusieve Star Wars serie ‘The Mandalorian’ voor Disney+ abonnees.

Hoewel we niet zeker weten hoe Rey’s verhaal zal kruisen met The Mandalorian en Baby Yoda, lijkt het waarschijnlijk dat de crossover een oudere versie van Din Djarin zal bevatten, aangezien The Mandalorian plaatsvindt ongeveer 25 jaar voorafgaand aan The Force Awakens in the Star Wars tijdlijn.

Ook in 2024 en 2026 zijn er nog Star Wars films gepland, het kan natuurlijk ook evengoed dat The Mandalorian en Baby Yoda in één van deze films zal verschijnen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.