Zoals we enkele dagen geleden al gepost hadden, hadden we verwacht dat de live action film van ‘Mulan’ verlaat zou worden, en ook nu komt Disney dus officieel met dit nieuws naar buiten.

Disney heeft de release van “Mulan” opnieuw uitgesteld, dit keer tot half augustus, omdat de coronaviruspandemie de kaskrakers blijft bedreigen waarvan Hollywood hoopte dat het het publiek na maanden van lockdown in verschillende landen de bioscoopzalen weer open zouden kunnen gaan.

‘Mulan’, een mega-budget live action remake van het verhaal van een legendarische Chinese krijger, was al een keer uitgesteld tot 24 juli. Het zal nu op 21 augustus worden gelanceerd. Dit melde Disney via een officieel persbericht. Zelfs hier moeten we nog rekening mee houden dat zelfs 21 augustus nog eens voor een derde keer verzet kan worden als bioscooprelease.

“Hoewel de pandemie onze releaseplannen voor ‘Mulan’ heeft veranderd en we flexibel blijven als de omstandigheden dat vereisen, heeft het ons geloof in de kracht van deze film en de boodschap van hoop en doorzettingsvermogen niet veranderd,” lieten Alan Bergman en Alan Horn weten.
“Regisseur Niki Caro en onze cast en crew hebben een prachtige, epische en ontroerende film gemaakt die alles is wat de film ervaring zou moeten zijn, en dat is waar we denken dat het thuishoort, namelijk op het wereldtoneel en op het grote scherm in de bioscoopzalen voor publiek over de hele wereld om samen te genieten.”

De beslissing komt er mede nadat Warner Bros. de lancering van nog een grote zomerfilm, Christopher Nolans ‘Tenet’, een thriller over een bureau dat de Tweede Wereldoorlog probeert af te weren heeft verplaatst naar half augustus.

In april vertraagde Disney de releases van meer dan een dozijn grote films, waaronder langverwachte Marvel-films “Black Widow” en “The Eternals”, evenals de nieuwste sequels “Thor” en “Doctor Strange”, aangezien COVID-19 zorgde dat bijna wereldwijd bioscopen moesten sluiten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.