Veel Disney fans vroegen zich al af wanneer we iets van Raya en de Laatste Draak in de themaparken zouden zien. Vooral vermits er al sprake is dat tegen de winter het hoofdpersonage uit Encanto (een nieuwe Disney animatie die dit najaar nog uitgebracht zal worden) ook in de Disney Parken zal verschijnen.

Vandaag was dan het grote moment waar we Raya voor de eerste keer in een Disney Themapark te zien kregen. Raya was zo vandaag voor het eerst te zien in Shanghai Disneyland.

Ze is te vinden aan de fotolocatie ‘Happy Circle’ aan Adventure Isle. Ze zal daar gasten ontmoeten voor een gesprekje en een foto met haar. De Happy Circle is sowieso een bekende fotolocatie in Shanghai Disneyland. Deze staat in het thema van hoe kan het ook anders.. Jungle!
Bezoekers zullen daarom ook naast Raya ook characters ontmoeten zoals King Louis en Baloo uit Jungle Book, Timon en Rafiki uit De Leeuwenkoning, maar ook Judy en Nick die je in Disneyland Parijs bijvoorbeeld zelden ziet, zijn hier op deze fotolocatie van Shanghai Disneyland regelmatig te vinden. Nu met Raya erbij word deze fotolocatie nog een grotere hotspot. Met deze toevoeging gaan we er vanuit dat spoedig ook andere Disney Themaparken, Raya zullen gaan introduceren.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.