Informatie
Park: Walt Disney Studios Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Toon Studio
Attractie Type: Motion-base trackless 3D dark ride
Openingsdatum: 10 juli 2014

De Attractie
Krimp tot het formaat van Rémy en buk, duik, ontwijk en ren voor je leven in deze duizelingwekkende achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner. Hou je staart vast en trakteer je zintuigen op een gloednieuwe 4D-ervaring in de Disney Ratatouille attractie. Rémy en zijn vrienden hebben er een potje van gemaakt. Chef Skinner ziet jullie al snel en zet de achtervolging in door Gusteau’s beroemde Parijse restaurant met al zijn geuren, kleuren en geluiden.

Ondanks zijn goede en hoge capaciteit is dit momenteel één van de meest populaire attractie in het hele park en worstelt het vaak met lange wachttijden. Voor kortere wachttijden, arriveer je het best al ‘s ochtends vroeg of net voor sluitingstijd of pak je een FASTPASS-kaartje. Als alternatief, als je alleen de attractie doet of het niet erg vindt om uit je groep te worden opgesplitst, is de Singer Rider-lijn een fantastische truc om (meestal) veel sneller aan boord te komen dan de standaard wachttijd.
Voor de volledige Ratatouille-ervaring, moet u het aangrenzende restaurant Bistrot Chez Rémy proberen, dat u ook kunt zien vanaf de uitgang van de attractie en de cadeauwinkel van het Parijse mini-land, Chez Marianne – Souvenirs de Paris.

Foto’s

Bekijk meer attracties van het Walt Disney Studios Park >>

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.