Ben je op zoek naar Disney naambordjes voor op je cadeautjes te plakken? Op verschillende webshops vind je voor een klein bedrag al snel enkele, maar je kan dit ook zelf helemaal gratis doen door deze zelf af te printen. In dit artikel hebben we voor jou kant en klare naam tags die je enkel nog maar hoort af te printen, te knippen en te plakken op je geschenken.

Om je keuze en variatie te geven hebben we er enkele verschillende in dit artikel staan.

Wat heb je nodig?
* Wit dik knutsel papier
* Een schaar
* Printer met kleureninkt (enkel zwart kan ook maar dan mis je het effect van gekleurde naamtags)
* Gekleurd lintje
* Perforator

Laten we starten!
We hebben 12 verschillende naamtags met enkele van onze beste Disney vrienden, ideaal om een naamlabel op je geschenken te plakken met een vleugje Disney. Klik op de foto met de naamtags. Deze zal in een nieuw scherm openen, zodat je de foto kunt opslaan (zo heb je deze ook nog voor later) en afprinten.
Knip rond elke naamtag en gebruik een perforator aan het aangegeven bolletje op de naamtag om een gaatje te maken. Schuif je gekozen gekleurd lintje door het gaatje, je kunt deze zo mee aan het geschenk hangen. Bij voorkeur raden we aan om op dik knutselpapier te printen dat liefst wit of gebroken wit is of toch hier tegen aan leunt.

Wie wilt er nou niet zo’n geschenk krijgen met zo’n leuke naamtag?
Veel succes!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.