Deze week bracht Pixar een gloednieuwe trailer aan voor de aankomende Pixar film ‘Lightyear’. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om Buzz Lightyear die we ook zien in de film Toy Story, maar gaan we nu het oorsprongsverhaal zien van waarop de merchandise van Buzz Lightyear is gebaseerd dat we in de Toy Story films zagen. Voor de duidelijkheid zal het dus niet draaien om het personage Buzz Lightyear uit Toy Story zelf dat door Tim Allen werd ingesproken.

In de film zal het dus ook niet rond het thema speelgoed gaan, maar zien we de werkelijke oorsprong van Buzz Lightyear. Zo zullen we de spaceranger Lughtyear volgen. Nadat hij samen met zijn commandant en hun bemanning is achtergelaten op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde. Terwijl Buzz probeert een weg terug te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotrechterhand Sox. Wat de zaak bemoeilijkt en de missie bedreigt is de komst van Zurg, een machtige verschijning met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

Daarnaast zal het verhaal enkel herkenbare elementen aan Lightyear tonen zoals de citaat ‘To Infinity and Beyond!”.

Vanaf 22 juni 2022 zal deze film uitgebracht worden. Nadat de enkele vorige uitgebrachte Pixar films enkel een release kregen op Disney+, zal deze Pixar film ook eindelijk weer terugkeren met een release naar de bioscoopzalen. Je kunt deze nieuwe Pixar film dus binnenkort bekijken op het grote scherm!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.