Vandaag zal het voor veel Disneyfans een mooie kerstdag zijn, want Disney+ brengt namelijk vandaag de Pixar film ‘Soul’ beschikbaar op Disney+ en dit wereldwijd. Oorspronkelijk was hier normaal een bioscoop release voor voorzien, maar vanwege de aanhoudende corona pandemie is er besloten om deze film rechtstreeks naar Disney+ te brengen, en in tegenstelling tot Mulan zal deze onmiddellijk en gratis te bekijken zijn voor iedereen met een Disney+ abonnement.

De recensies voor deze film zijn overigens erg goed. Men kijkt zeer hard uit naar deze film omdat dit wel één van de pareltjes van Pixar kan worden.
Deze hartverwarmende film zorgt ervoor dat je na deze film een ‘feel good’ gevoel behoud, ideaal voor op kerstdag te bekijken.

Muziekleraar Joe Gardner (stem van Kenny B) krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen, maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor – de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22 (stem van Jacqueline Govaert), die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen.

Soul is vanaf 25 december om 9u beschikbaar op Disney+ in België en Nederland

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.