The Walt Disney Company heeft enkele dagen geleden aangekondigd dat ‘Soul’, de gloednieuwste film creatie van Pixar Animation Studios, exclusief op Disney + zal debuteren op 25 december 2020. Op internationale markten waar Disney+ momenteel niet of pas binnenkort beschikbaar zal zijn, zal ‘Soul’ in de bioscoop worden uitgebracht, met datums die nog zullen worden aangekondigd.

“We zijn verheugd om Pixar’s spectaculaire en ontroerende‘ Soul’ in december te delen met het publiek door deze rechtstreeks naar Disney+ te brengen,” zei Bob Chapek, Chief Executive Officer van The Walt Disney Company. “Een nieuwe originele Pixar-film is altijd een speciale gelegenheid, en dit echt hartverwarmende en humoristische verhaal over menselijke connectie en het vinden van een plek in de wereld zal een feest zijn voor gezinnen om met deze feestdagen er samen van te genieten.

‘Soul’ komt van de visionaire filmmaker Pete Docter, de Academy Award®-winnende regisseur achter ‘Inside Out’ en ‘Up’, en co-regisseur / schrijver Kemp Powers, toneelschrijver en scenarioschrijver van ‘One Night in Miami’. Het speelt de stemtalenten van Jamie Foxx, Tina Fey, Phylicia Rashad, Ahmir Questlove Thompson, Angela Bassett en Daveed Diggs en bevat originele jazzmuziek van de wereldwijd bekende muzikant Jon Batiste en een score gecomponeerd door Oscar®-winnaars Trent Reznor en Atticus Ross (” The Social Network”).

“De wereld kan een uitputtende en frustrerende plek zijn, maar hij zit ook vol onverwachte geneugten, zelfs in schijnbaar alledaagse dingen”, zegt Docter, directeur van “Soul” en Chief Creative Officer van Pixar Animation Studios. “‘ Soul ’onderzoekt wat echt belangrijk is in ons leven, een vraag die we tegenwoordig allemaal stellen. Ik hoop dat het mensen wat humor en plezier zal brengen in een tijd dat iedereen dat zeker kan gebruiken. ”

In de afgelopen zes maanden hebben de marktomstandigheden die door de aanhoudende pandemie zijn gecreëerd zware klappen gekregen, toch hebben deze ook een kans geboden voor innovatie in de benaderingen van de distributie van inhoud. Met meer dan 60 miljoen abonnees in het eerste jaar van lancering, is het Disney+ platform een ​​ideale bestemming voor gezinnen en fans om als nooit tevoren in hun eigen huis te genieten van een grote Pixar film.

Eerder was deze film gepland voor theatrale release op 20 november 2020, werd ‘Soul’ eerder dit jaar uitgeroepen tot een officiële selectie van het Filmfestival van Cannes, samen met meerdere aankomende festivals, waaronder het London Film Festival van het British Film Institute aanstaande zondag.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.