Disney is naar verluidt bezig Pirates of the Caribbean 6 opnieuw op te starten. Het zal het verhaal een nieuwe weg laten inslaan. Het is dus waarschijnlijk niet het iconische personage van Johnny Depp als Captain Jack Sparrow dat we in deze film zullen te zien krijgen, ondanks hier al enorm veel teleurgestelde reacties opkwamen van fans.

De website ‘Screen Rant’ merkte echter op dat Disney Captain Jack Sparrow van Johnny Depp moet terugbrengen en zijn verhaal moet afsluiten in het zesde deel van de filmreeks. In plaats van opnieuw op te starten, kan het het verhaal van de legendarische piraat voortzetten en hem doden om zijn verhaallijn te beëindigen.

De dood van Kapitein Jack Sparrow
Pirates of the Caribbean is één van de belangrijkste filmreeksen van Disney. De vijf films hebben in de box office meer dan $4,5 miljard opgebracht. Johnny Depp wordt ook wel als het gezicht van de franchise gezien.

Hoewel de Pirates of the Caribbean films een hit zijn, flopte het vijfde deel ‘Dead Men Tell No Tales’ helaas. Het verdiende slechts $800 miljoen, de op één na laagste in de filmfranchise. De nieuwste film kreeg ook een slechte kritische goedkeuring en minder recensies sinds de eerste film in 2003.

Het is daarom misschien de reden waarom Disney van Pirates of the Caribbean 6 een reboot wilde maken. Het is daarom mogelijk dat daarom Captain Jack Sparrow er waarschijnlijk niet in zal meedoen, mogelijk ook vanwege de juridische problemen van Johnny Depp. Hoewel het heel begrijpelijk is, moet het nog steeds het verhaal van de beroemde piraat afsluiten.

Als Disney Pirates of the Caribbean 6 maakt, kan het zijn hoofdverhaal voortzetten en toch een manier bedenken om de zaken op te frissen. Het heeft een breed scala aan piratengeschiedenis en mythologie dat men kan gebruiken zonder een aanzienlijke herstart uit te voeren.

De franchise is gebouwd met Captain Jack Sparrow als centrale persoon. Het kan dus moeilijk zijn voor Disney om een ​​nieuw hoofdpersonage te introduceren. De nieuwe hoofdrol zou dan ook in de schaduw van Captain Jack Sparrow blijven terwijl hij nog leeft.

Johnny Depp’s toekomst in de filmreeks
Zelfs de producer van de filmfranchise is niet zeker van de toekomst van Johnny Depp in Pirates of the Caribbean 6.

In een interview met ‘Collider’ kon Jerry Bruckheimer geen enkele zekerheid geven over de terugkeer van de echtgenoot van Amber Heard in de film.

Fans zagen Johnny Depp voor het eerst als Captain Jack Sparrow in de eerste Pirates of the Caribbean-film, The Curse of the Black Pearl in 2003. Hij herhaalde zijn rol in de volgende vier films, Dead Man’s Chest, At World’s End, On Stranger Tides en Dead Men Tell No Tales. Nu valt nog te bezien wat er vervolgens zal gebeuren in Pirates of the Caribbean 6.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.