Vandaag bracht Disney twee teaser filmpjes uit voor twee gloednieuwe live action films. Het gaat hier om de live action versies van Pinokkio en Peter Pan. The Walt Disney Company bevestigd hierbij ook ineens dat beide films rechtstreeks uitgebracht zullen worden op Disney+
Wanneer de films precies zullen verschijnen is nog niet duidelijk, hierover zal later meer informatie volgen.

Peter Pan & Wendy
Peter Pan & Wendy zullen een nieuwe live action film zijn van het klassieke Peter Pan verhaal door J.M. Barrie. Tot nu toe heeft de film al een cast met grote namen met Yara Shahidi als Tinker Bell en Jude Law als Captain Hook. Alexander Molony speelt Peter en Ever Anderson speelt Wendy, met David Lowery (die samen met Toby Halbrooks het script schreef) als regisseur en Jim Whitaker als producer.

Pinnokio
Er is ook veel hype geweest voor de live-action-versie van Pinokkio, aangezien het een hervertelling zal zijn van het klassieke verhaal dat zo veel oude Disney fans kennen en waarderen. In de film zal Tom Hanks de hoofdrol spelen als Gepetto, een rol die al geruime tijd de ronde deed voordat hij werd afgerond.

In tegenstelling tot Peter Pan & Wendy en Pinokkio, zullen andere live actionfilms wel naar de bioscoopzalen gaan voordat ze op Disney+ worden uitgebracht. De live action film van de Kleine Zeemeermin met Halle Bailey als Ariel zal de komende jaren in de bioscoop te zien zijn.

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.