<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Fantasyland
Attractie Type: Darkride
Openingsdatum: 12 april 1992

De Attractie:
Let’s go to Neverland!
Neem plaats in één van deze piratenschepen waar we mee vertrekken vanuit de slaapkamer van de Darlings, om zo vervolgens over Londen heen te vliegen richting Neverland.

De 16 vliegende schepen navigeren door 11 verschillende scènes in deze attractie, waaronder twee bijzondere favorieten die het landschap niet aan beide kanten maar onder je laten zien – je vertrek uit Londen en je aankomst boven Never Land.

Het ride-systeem van Peter Pan’s Flight blijft uniek voor deze attractie in de wereld van Disney-themaparken, hoewel er voorstellen bestaan ​​voor het gebruik ervan elders – met name in een dark ride gebaseerd op The Little Mermaid, die oorspronkelijk zou worden gebouwd tegenover Pizzeria Bella Notte. . Het concept werd later tot leven gebracht voor Californië en Florida, maar met behulp van een Omnimover-systeem dat meer op Phantom Manor leek .

In juli 2004 onderging de attractie een kleine herinrichting van de wachtrij- en opstapgebieden. Het laatste deel van de wachtrij werd in tweeën gedeeld om uiteindelijk een overdekte Fastpass-lijn te bieden, nieuwe bewegwijzering en wachttijdborden werden toegevoegd en, belangrijker nog, hydraulische luchthekken werden toegevoegd aan het laadplatform. Dit verbeterde de uurcapaciteit van de attractie aanzienlijk, waardoor twee voertuigen veilig tegelijk konden instappen, één voor Fastpass-gasten en één voor de reguliere wachtrij.

Foto’s

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.