Vandaag zeer goed nieuws vanuit Disneyland Parijs. Allerlei corona maatregelen worden terug geschroefd en het entertainment keert nog groter en beter terug als ooit tevoren. Zo gaat Disneyland Parijs binnenkort opnieuw het entertainment hervatten, alsook de social distancing gaat op de schop en buffetten in restaurants worden weer opnieuw aangeboden. 

1. Gloednieuwe kerstparade
Disneyland Parijs bied een gloednieuwe kerstparade aan, iets waar ze al van voor de corona mee bezig waren. Dit word overigens een primeur voor Disneyland Parijs, vermits deze parade enorm veel technologische hoogstandjes gaat hebben en tevens zowel een dag versie als avond versie gaat presenteren voor het publiek. Lees er alles over door hier te klikken.

2. Mickey’s Magical Fireworks (Voorheen Bonfire)
Op Lake Disney, het meer aan de Disney Hotels heeft normaal elk jaar begin november, net voor het kerstseizoen vuurwerk. Dit jaar zal dit voor het eerst niet op het meer zijn aan de Disney hotels, maar vermits er voorlopig geen avondshow speelt vermits die pas in december opnieuw opgestart gaat worden zal deze hierdoor voor het eerst in het Disneyland Park te zien zijn. Zo kun je dus al genieten van opnieuw vuurwerk in het Disneyland Park op 2, 4 en 9 november 2021. 

3. Halloween Parade keert laatste week terug
Ondanks momenteel het Halloween seizoen al even bezig is in Disneyland Parijs en eigenlijk al over de helft is, gaat vanaf 23 oktober 2021 toch ook de Halloween Parade opnieuw van start. Er zullen tevens enkele wagens toegevoegd worden aan ‘Mickey’s Halloween Celebration Parade’.

4. Het dagelijks entertainment
De dagelijkse Disney Parade (Disney Stars On Parade) die door het park rijd zal hervat worden vanaf 10 januari 2022.
Disney Illuminations, de avondshow met vuurwerk en speciale effecten aan het kasteel worden hervat vanaf 21 december 2021.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.