Geschiedenis
In 2009 begon alles voor Magic On The Web. In 2009 werd er een fanbase opgericht maar dan wel onder de naam ‘Disneyfever’.
Disneyfever groeide al snel uit tot een groot begrip in de lage landen en scoorde enorm veel bezoekers. Dit werd voornamelijk versterkt doordat hier al vrij snel een Disney Radio op kwam. De website was in die periode één van de informatiefste Nederlandstalige websites rond Disney en met een bijhorende radio die 7 dagen op 7 en 24u op 24u Disney muziek speelde zorgde dit voor een waar succes. Ondanks in die periode social media pas op gang kwam scoorde ook Disneyfever hier goed en kreeg al snel wat volgers mee.

Gert, De eigenaar van Magic On The Web

In 2015 na een zestal jaar Disneyfever draaiende te houden sluit Disneyfever uiteindelijk de deuren wegens tijdgebrek en ook moest de radio zijn deuren sluiten omdat de sponsering voor de betaling hiervan stop gezet werd.

Enkele jaren later in 2019 werd er toch terug een doorstart doorgevoerd. Dit wel onder een volledig nieuwe naam zoals we het nu op de dag van vandaag kennen, namelijk Magic On The Web. Sinds 30 oktober 2019 ging de website officieel open voor bezoekers en groeit het steeds elke keer weer een beetje meer door de nieuwsitems die gepubliceerd worden en de informatieve pagina’s die aangeboden worden. Tegelijk bied het leuke quizjes, spelletjes en een videotheek aan.

In 2022 kreeg de website een volledige nieuwe modernere look waar het vooral gebruiksvriendelijker werd voor mobiele toestellen.

De website blijft net zoals toen nog steeds door Gert beheerd

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.