<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Discoveryland
Attractie Type: Luchtcarrousel
Openingsdatum: 12 april 1992

De Attractie
Laat je fantasie de vrije loop terwijl je met je eigen raket rond een sierlijke melkweg van spiraalvormige planeten vliegt, geïnspireerd door de schetsen en dromen van de grote visionair Leonardo da Vinci.

Da Vinci veranderde ons begrip van het universum door te verkondigen “Il sole non si muove” – ​​”De zon beweegt niet”, en door het systeem uit te leggen van hoe de planeten rond de zon zelf bewegen.

En dus, bij Orbitron – Machines Volantes, sluit je je aan bij de kolkende planeten voor een cirkelvormige vlucht rond de centrale as van de melkweg.

De attractie werd gesponsord door Banque Nationale de Paris (en de daaropvolgende gefuseerde groep BNP Paribas) gedurende tien jaar vanaf de opening in 1992 tot 2002, één van de belangrijkste oorspronkelijke partners van het resort.

Foto’s

Veel gestelde vragen
V: Wanneer kan ik het best aanschuiven aan deze attractie?
A: Aan deze attractie is het vrijwel heel de dag door altijd aanschuiven. Als we echter een tip mogen geven raden we aan deze attractie te doen als het donker is. Je hebt een mooi centraal zicht over Discoveryland waar alles extra magisch uitziet met de neon lichten die in dit gedeelte branden.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.