Na een zeer lastig jaar lijkt 2021 terug een pak beter te gaan voor de Disney Parken. Het entertainment aanbod begint in bepaalde Disney Parken weer te groeien, de capaciteit gaat af en toe weer wat omhoog en bijna alle Disney Parken zijn wereldwijd open. Ook op 30 april gaat Disneyland Californië opnieuw open na een sluiting van bijna 14 maanden. Disneyland Parijs zal vanaf dan nog het enigste van de 6 Disney Themaparken Resorts zijn dat de deuren gesloten moet houden. Ondanks Disneyland Parijs momenteel gesloten is, blijven ze ook daar optimistisch dat ze binnenkort spoedig kunnen openen en dan ook allerlei leuke zaken in petto hebben voor hun gasten. Zo zullen er veel meer ontmoetingen plaats vinden met Disney personages verspreid over beide parken en zal ook eindelijk de attractie ‘Cars Road Trip’ in het Walt Disney Studios Park openen.

Tegelijk tijdens de sluiting van beide parken in Disneyland Parijs maakt men van de gelegenheid gebruik zeer veel onderhoud te doen en van alles op te frissen in de parken, wat anders meestal enkel ‘s nachts kan gebeuren of waar men gefaseerd stukken moet afsluiten voor gasten. Wanneer Disneyland Parijs opnieuw gasten mag openen zullen de parken er nog nooit zo stralend uitgezien hebben!
Intussen blijft er ook flink doorgewerkt worden aan het nieuwe themaland ‘Avengers Campus’ in het Walt Disney Studios Park dat dan weer volgend jaar zijn deuren zal openen voor de gasten. Ook de voorbereidingen voor het Frozen themaland dat waarschijnlijk ergens tussen 2023 en 2024 volgt in het Walt Disney Studios Park zijn ook al bezig.

Sinds deze week zijn er ook lichtpuntjes waarop we misschien weer kunnen hopen en dromen dat Disneyland Parijs spoedig weer open zou kunnen gaan. Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes zullen Amerikanen spoedig weer naar Frankrijk mogen reizen met een ‘speciale pas’. Deze zal zijn voor Amerikanen die een negatieve COVID-19 test kunnen voorleggen of volledig gevaccineerd zijn. 

De Franse President Emmanuel Macron verklaarde het volgende:
“We zullen de beperkingen vanaf begin mei geleidelijk opheffen, wat betekent dat we in de zomer met onze professionals in Frankrijk zullen de heropstart organiseren voor Franse Europese burgers, maar ook voor Amerikaanse burgers”, zei Macron. “Dus we werken er hard aan om een ​​zeer concrete oplossing voor te stellen, vooral voor Amerikaanse burgers die zijn gevaccineerd, dus met een speciale pas, zou ik zeggen.”

Uit dit nieuws blijkt ook dat er een kans bestaat dat Disneyland Parijs volgende maand al weer opengaat! Hoewel er niets is gezegd, zou het doel van president Macron om de beperkingen geleidelijk op te heffen van toepassing kunnen zijn op zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park.

In Amerika gaat de vaccinatie strategie in een boostversnelling omhoog. Sinds gisteren kunnen alle inwoners van Amerika boven de 18 jaar zonder afspraak terecht voor hun eerste inenting tegen het COVID-19 virus.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.