De beide parken in het Tokyo Disney Resort, namelijk Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea zullen vanaf 1 april weer ruimere openingstijden hanteren. Dit melde Oriental Land Co. vandaag, de operator van het Tokyo Disney Resort.

Niet alleen worden trouwens de openingstijden uitgebreid, ook de capaciteit van aantal bezoekers gaat terug wat meer omhoog zodat er terug meer gasten per dag de parken kunnen bezoeken. De dagelijkse limiet staat momenteel op 10.000 bezoekers per park/per dag, dit wilt men nu vanaf april gaan optrekken naar 20.000 gasten per park/per dag, een verdubbeling dus.

Momenteel werken de twee Disney parken in het Tokyo Disney Resort met kortere openingsuren om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Momenteel openen beide parken om 10.00 uur en sluiten om 19.00 uur. 

Vanaf 1 april is Tokyo Disneyland al een uurtje vroeger open, vanaf 9.00 uur ipv 10.00 uur en sluit het pas om 20.00 uur ipv 19.00 uur. Voor Tokyo DisneySea gaat het park ook een uurtje vroeger open om 9.00 ipv 10.00 uur en sluit het pas om 21.00 uur ipv 19.00 uur. De gespreide sluitingstijden voor de twee parken weerspiegelen dat Tokyo Disney Resort er naar streeft dat het openbaar vervoer ontlast wordt. Door de hogere capaciteit kan het zijn dat het openbaar vervoer meer belast geraakt. Door het ene park om 20u te sluiten en het andere park om 21u zal dit wat meer verspreid worden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.