Vandaag opent Animation Celebration – Frozen: A Musical Invitation in het Walt Disney Studios Park voor een onvergetelijk Frozen avontuur! Voorheen was dit de Art of Animation attractie waar men toonde hoe de Disney figuren tot leven gewekt werden.

Voor de allereerste keer ooit in Disneyland Paris zing je samen met Sven en Kristoff met het lied “Dieren zijn beter dan mensen!”
Krijg jij Anna’s danspassen op tijd onder de knie, als verrassing voor Elsa in haar ijspaleis? Laat het los, laat het gaan!
Je kunt zelfs Olaf ontmoeten tijdens dit hartverwarmende avontuur voor de hele familie. Als je Olaf wilt ontmoeten, moet je je wel eerst even registreren via de LineBerty-app.

Deze attractie is een show gesplitst over twee delen. In het eerste deel breng je door met Anna, Kristoff en Sven, in het tweede deel ga je door met Kristoff en Anna waar je uiteindelijk ook Olaf en Elsa ziet in de show.

Deze attractie/show is geschikt voor mensen van alle leeftijden en ook toegankelijk voor gasten in een rolstoel (er is een plaats voorzien om over te stappen).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Vxtoux-cQFI[/embedyt]

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.