De nieuwste Disney’s Pixar film ‘Onward’ draait sinds gisteren (16 oktober) op Disney+ in Nederland. Voor België was hier voorlopig nog niks aangekondigd, ondanks verschillende abonnees verwacht hadden dat Onward misschien ook wel op Disney+ in België zou verschijnen.

Voorlopig is er nog geen concrete datum bekend wanneer ‘Onward” er aan komt op Disney+ in België. Waarschijnlijk zal dit ook niet echt lang meer op zich doen wachten vermits het aanbod op Disney+ in België als in Nederland bijna volledig hetzelfde is. Disney+ is nog maar sinds vorige maand live gegaan in België en het kan goed zijn dat Disney+ daarom beslist heeft deze pas beschikbaar te zetten nadat mensen die maar eens een maandje Disney+ zouden willen kijken in België om te proberen, nu niet gelijk mee kunnen profiteren van deze nieuwste Pixar film, maar hier later opnieuw zullen voor moeten abonneren.

’Onward’ vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.