Meet en greets met de Disney Characters is naast de attracties, parades en shows een groot deel van de totaalbeleving van de magie in de Disney Parken. De Disney Characters hebben ook bijvoorbeeld allemaal hun eigen handtekening die je kunt verzamelen.

Met de komst van nieuwe films, komen de hoofdfiguren ook al vaak snel naar het park om zich mee toe te voegen aan de grote Disney familie.
Ook voor de aankomende nieuwe Pixar film ‘Onward’ zijn er inmiddels 2 kostuums klaar die spoedig zullen gebruikt worden in de Disney Parken.

Pixar Post maakte alvast een foto bekend met de characters Barley Lightfoot en Ian Lightfoot, beide de hoofdrol spelers in deze film.

De kostuums zijn zo geweldig nagemaakt dat je bij foto’s al even eens goed moet kijken of het geen scene uit de film is of een foto die gemaakt is vanaf een meet en greet. De details van de kostuums en de vormen kloppen zo goed met de film dat ze net vanuit het beeldscherm echt voor je staan.

Wanneer de figuren zullen opduiken is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk zullen ze spoedig wel te vinden zijn in Disney Parken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.