Na de wereldpremière op het Filmfestival van Annecy in juni, heeft Walt Disney Animation Studios afgelopen week de officiële trailer voor Once Upon a Studio vrijgegeven. De langverwachte korte film zal zijn uitzenddebuut maken op zondag 15 oktober, als onderdeel van ABC’s The Wonderful World of Disney: Disney’s 100th Anniversary Celebration!, gepresenteerd door Kelly Ripa.

In Once Upon a Studio komen de geliefde personages van Walt Disney Animation Studios samen om een groepsfoto te maken ter ere van het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company, wat zorgt voor een vreugdevolle, vermakelijke en emotionele reünie. Met 543 personages uit meer dan 85 lange en korte films verwelkomt Once Upon a Studio helden en schurken, prinsen en prinsessen, sidekicks en tovenaars – in gloednieuwe handgetekende en CG-animatie – om 10 decennia van verhalen vertellen, kunstenaarschap en technologische prestaties te vieren.

Heb je zelf geen bereik om de Amerikaanse televisiezender ABC te bekijken op 15 oktober 2023? Geen probleem, op 16 oktober 2023 zal deze ook toegevoegd worden op Disney+

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.