The Masked Singer is één van de populairste programma’s wereldwijd. In steeds meer landen nemen ze dit programma over. In België is er inmiddels één seizoen geweest en in Nederland heeft men intussen zelfs al van twee seizoenen kunnen genieten.

In het programma ‘The Masked Singer’ gaat een geselecteerde groep bekende mensen gemaskerd de zangstrijd met elkaar aan. De deelnemers gaan gemaskerd in een uitbundig kostuum en worden hiernaar vernoemd. Voordat een deelnemer gaat optreden verschijnt er eerst een kort filmpje waarin hij of zij met een vervormde stem een aantal hints geeft over de eigen identiteit; niet alle hints die gegeven worden komen overeen. Vervolgens treedt de deelnemer gemaskerd op en zingt live voor het publiek en de jury. Dit zingen gebeurt zonder dat de stem vervormd wordt.

Maar deze week ging het dak er toch af in Amerika op televisiezender Fox. Men is daar wel gewoon van bekende gasten te ontmaskeren, ze zijn daar zelfs intussen al aan hun vijfde seizoen, maar deze kandidaat zorgde toch voor een positieve shock voor alle kijkers van het programma en zeker fans van The Muppets. Niemand minder als Kermit de Kikker deed namelijk mee en was verkleed als ‘slak’.

Helaas was Kermit de Kikker wel de eerste nominatie die naar huis moest vertrekken en zo het vijfde seizoen van The Masked Singer al moet verlaten.

Hieronder een fragement van zijn ontmaskering

https://www.youtube.com/watch?v=Vz_wVFU8-io

En hieronder vind je het nummer dat hij opvoerde

https://www.youtube.com/watch?v=Yk0srAU18NU

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.