Eindelijk is er meer nieuws over de lang verwachte naam voor de nieuwste Spiderman film. De film zal officieel Spider-Man: No Way Home heten.
De officiële Spider-Man 3 pagina heeft nu zijn naam veranderd in Spider-Man: No Way Home en heeft bevestigd dat de titel deze keer echt is.

Deze ochtend werden Marvel fans behoorlijk beetgenomen doordat drie van deze film sterren alternatieve titels expres deelde om voor verwarring te zorgen. Ned Leeds acteur Jacob Batalon vertelde dat het Spider-Man: Home-Wrecker zou gaan heten, terwijl MJ acteur Zendaya een bericht deelde met de titel Spider-Man: Home Slice. Ten slotte deelde Tom Holland die zelf de rol van Spiderman speelt dat de film Spider-Man: Phone Home zou gaan heten.

Nadat we door Marvel en Disney voor de gek gehouden werden, maakte de officiële pagina dan toch officieel de naam bekend voor de Spiderman 3 film. Zo weten we ook dat tijdens de kerstperiode deze film in de bioscoopzalen terecht zal komen.

Veel fans denken dat de titel verwijst naar Peter Parker/Spider-Man die verdwaalt geraakt in het multiversum. Het is echter waarschijnlijker een verwijzing naar het einde van Spider-Man: Far From Home, waarin Peter’s identiteit aan de wereld werd onthuld door J Jonah Jameson (JK Simmons) en Mysterio (Jake Gyllenhaal).


De film wordt het laatste vervolg in Jon Watts ‘thuistrilogie’, na Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. Inderdaad, de film wordt een behoorlijk finale. Het zal naar verluidt de terugkeer van twee iconische Spider-Man-schurken bevatten: Alfred Molina als Doc Ock en Jamie Foxx als Electro.

Bovendien zal de film naar verluidt het multiversum verkennen (vandaar de terugkeer van schurken uit de series Sam Raimi en Mark Webb). Er gaan nog steeds geruchten dat Tobey Maguire en Andrew Garfield zullen verschijnen en Benedict Cumberbatch zal terugkeren als Doctor Strange.

Nu we de titel weten, wachten we vol spanning af naar de eerste beelden en vooral de eerste trailer!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.