Wizards of Waverly Place was één van de populairste series op Disney Channel. Grote kans dus dat je hier een grote fan van was.
De serie kende maar liefst 4 seizoenen en is overigens ook op Disney+ te bekijken. Wizards of Waverly Place heeft zelfs een eigen film, welke je ook op Disney+ kunt bekijken. Dit alles werd uitgebracht tussen 2007 en 2012, sinds dan kwam er geen nieuwe inhoud meer van deze populaire serie… Tot nu!
Disney kondigt aan dat er een sequel komt op deze serie waarin huidige acteurs ook hun rol hernemen.

Vervolg op de huidige serie
Originele serie-ster David Henrie zal de hoofdrol spelen en kruipt wederom in de huid van het personage Justin Russo. Ook Selena Gomez keert terug en zal opnieuw Alex Russo spelen, al zal zij meer als gastrol functioneren vermits de sequel meer gericht is op Justin Russo. Extra cast voor de pilot bestaat uit Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele en Mimi Gianopulos. Disney Branded Television zit achter de serie.

Het verhaal
De serie begint na een mysterieus incident bij WizTech, waar een volwassen Justin Russo zijn tovenaarskrachten achter zich heeft gelaten en kiest voor een normaal, menselijk leven met zijn vrouw (Gianopulos) en twee zonen (van wie er één zal worden gespeeld door Thiele). Maar dit veranderd al snel wanneer een machtige jonge tovenaar (Brown) die training nodig heeft, aan zijn deur verschijnt… en Justin moet zijn verleden omarmen om de toekomst van de Tovenaarswereld veilig te stellen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.