Wie kent ze niet meer? Earl in zijn houthakkershemd en baby die het hele huis op stelten zet. Inderdaad, we hebben het over.. Dinosaurs!
Deze geweldige sitcom die in de jaren 90 de woonkamers wist te veroveren zorgde voor geweldige ontspanning en zit nu in de meeste hun gedachten als nostalgie..
Maar in 2021 blijft het niet meer alleen bij nostalgie, Dinosaurs gaat namelijk weer te herbekijken zijn via Disney+!

Vanaf 29 januari 2021 kunnen we deze geweldige serie weer bekijken, bij lancering is al direct seizoen 1 tot en met 4 opnieuw te bekijken, dit betekend dus met andere woorden dat alle afleveringen direct weer te herbekijken zijn.

Dinosaurs is een poppenserie over de familie Sinclair, een antropomorfe versie van een doorsnee dinosaurussengezin in het prehistorische tijdperk. De wereld van de Dinosaurs is een parodie op de hedendaagse maatschappij. Earl Sinclair is een 43-jarige megalosaurus en heeft samen met zijn vrouw Fran (een allosaurus) drie kinderen: de puberende tieners Robbie en Charlene en de baldadige, goed tegen een stootje kunnende baby Baby. Frans moeder Ethyl Phillips woont ook in het huis van de familie Sinclair.

Earl werkt bij boomzagerij Wesayso Development Corporation en komt met regelmaat in aanvaring met zijn tirannieke baas B.P. Richfield, een vleesetende triceratops. Earl is bevriend met zijn collega Roy Hess, een joviale tyrannosaurus.

Dinosaurs is een Amerikaanse sitcom die oorspronkelijk van 1991 tot en met 1994 werd uitgezonden door ABC. De serie is het geesteskind van poppenmaker Jim Henson en bestaat uit 65 afleveringen. In 1992 bracht RTL 4 Dinosaurs in Nederland op de buis en in Vlaanderen is de reeks een tijdje uitgezonden door Ketnet.

Dinosaurs won in 1991 een Emmy Award voor de art-direction en was genomineerd voor een tweede voor de montage.

Wil je nu alvast wat nostalgie? Bekijk onderstaande intro, voel jij ook al direct de nostalgie naar boven komen?

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.