Vandaag bracht Disney+ een trailer uit dat je een eerste blik geeft op de aankomende nieuwe exclusieve Disney+ serie ‘Muppets Now’.
Deze serie zal bij het eerste seizoen bestaan uit 6 afleveringen met The Muppets, waarvan Kermit de Kikker, Miss Piggy en vrienden weer de show zullen stelen. Vanaf 31 juli verschijnt deze serie op Disney+

Bekijk hieronder de trailer:

‘Muppets Now’ is een echte primeur voor de studio en is een serie zonder scripts vol met improvisatiecomedy, kant-en-klare grappen en de beroemde vrienden van de Muppets. In het seizoen van zes afleveringen haast Scooter zich om zijn leveringstermijnen te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden voor streaming. Ze zijn nu gepland en hij zal moeten navigeren door alle obstakels, afleidingen en complicaties die de rest van de Muppets naar hem gooit.

Overspoeld met spontane waanzin, verrassende gaststerren en meer kikkers, varkens, beren (en wat dan ook) dan wettelijk is toegestaan, sneden de Muppets los in “Muppets Now” met het soort opzienbarende dwaasheid en chaotisch plezier dat ze beroemd maakte. Van gekke experimenten met Dr. Bunsen Honeydew and Beaker tot lifestyle-tips van de fantastische Miss Piggy, elke aflevering zit boordevol hilarische segmenten, gehost door de Muppets en laat zien wat de Muppets het beste doen.

Geproduceerd door The Muppets Studio en Soapbox Films, gaat “Muppets Now” in première op vrijdag 31 juli en zal het enkel te bekijken zijn voor abonnees van Disney+. Elke vrijdag verschijnen er nieuwe afleveringen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.