Het is nog heel eventjes wachten op in het Disney California Adventure Park in het Disneyland Resort te Californië dat daar Avengers Campus, een themaland in het teken van Marvel geopend zal worden. In Disneyland Parijs mogen we volgend jaar een gelijknamig soort themaland verwachten.

De attractie die zowel in Disney California Adventure Park als in Disneyland Parijs zal staan en waar het hardste naar uitgekeken word is Web Slingers: A Spider-Man Adventure. Het principe van de attractie is vrij eenvoudig: zodra gasten de rit betreden, staan ​​ze in de rij (Stand-By, FastPass en Singler Rider) om vervolgens naar de verschillende pre-show ruimtes te gaan voordat ze aankomen bij het instapgedeelte. Vervolgens krijg je een 3D bril, daarna kun je plaatsnemen in een voertuig met 8 stoelen om te genieten van het gloednieuwe avontuur van Spider-Man en hem helpen met verschillende schurken te verslaan. Een nieuwe “meeslepende en interactieve” ervaring die “een slimme mix van innovatieve technologieën en speciale effecten” inroept, die bezoekers de mogelijkheid geeft “zelf superhelden te worden”, dankzij een gloednieuwe interface met geavanceerde technologieën.

Voor de die-hard Disney en Marvel fans zullen er boosters verkocht worden als ‘webschieters’ die in de attractie extra dingen zullen ontgrendelen. Gasten kunnen een WEB Power Band kopen, die een attractiemodus heeft die multi-fire webs ontgrendelt aan boord van Web Slingers: A Spider-Man Adventure om de gameplay te personaliseren voor een coole, nieuwe ervaring van de attractie. Ontdek je eigen krachten en voeg WEB Tech toe, geïnspireerd door enkele favoriete superhelden, waaronder Spider-Man, Ghost-Spider, Iron Man en Rescue, voor je WEB Power Bands.

Uiteraard is dit een merchandise die iets extra aanbied. Deze merchandise mag je dus permanent behouden en is uiteraard niet nodig of verplicht om te kopen om te kunnen genieten van deze attractie. Dit is een merchandise item dat enkel nog meer extra magie aan je ritje geeft in deze attractie.

De attractie Web Slingers: A Spider-Man Adventure zal gebarenherkenningstechnologie gebruiken om de lichaams en oogbewegingen van gasten in de attractie te volgen terwijl ze virtuele webben vanaf hun polsen slingeren. Gasten die in de Web Slinger-voertuigen zitten, kunnen daarvanuit virtuele webben naar doelen in de attractie slingeren.

De Web Tech Power Band-accessoires zullen worden verkocht in de Web Suppliers winkel op de Avengers Campus. Webschieters hebben als thema Spider-Man en Ghost Spider, een vrouwelijke Marvel-superheld met muurkruipmogelijkheden en spider-zintuigen. Repulsor-kanonnen hebben als thema Iron Man en Rescue, het superheld-alter ego van Tony Stark’s assistent Pepper Potts. De webschieters en afstotende kanonnen hechten zich als armbanden aan de armen van de gast die hem gebruikt in de attractie. 

Het basismodel Web Tech Power Band kost 35 dollar. De upgrades voor Spider-Man, Ghost Spider, Iron Man en Rescue kosten nog eens 30 dollar extra. De Power Bands ontgrendelen multi-fire webs, electro-dynamic webs en repulsor blasts voor gasten in de attractie die zijn uitgerust met de Web Tech op de Web Slingers attractie.

“Als je je voorbereidt, kun je je eigen krachten vinden en een andere ervaring aan boord van de attractie opdoen”, aldus de Disney Parks Blog.

Zoals we al zeiden is deze merchandise slechts optioneel en ben je helemaal niet verplicht om mee te doen in deze attractie. Gasten kunnen namelijk met 3d bril en hun blote pols zelf meedoen in de attractie omdat zoals we hierboven al eerder zeiden de attractie gebarenherkenningstechnologie zal gebruiken. Zo kun je dus prima zonder deze merchandise webben schieten in de attractie.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.