In het Disneyland Park in Disneyland Parijs is in de buurt van de attractie Big Thunder Mountain (Frontierland) een nieuwe snacklocatie geopend. Deze werd geopend onder de naam Overland Trail Café.

Voor deze nieuwe locatie werd volledig in thema gewerkt en een klein huisje geopend. Het geeft hierdoor een extra leuke toevoeging aan Frontierland en een extra horecapunt.

Aan deze locatie kun je kalkoenbouten, churros en zelfs bier kopen.

Het huisje maakt ook mee deel uit rond het verhaal van Frontierland. Het verhaal verteld namelijk dat reizigers hier een maaltijd halen en benuttigen tijdens hun reis per wagon of postkoets.

Het gebouw is ook gebaseerd dat het zo lijkt dat het alsook fungeert als postkantoor voor de beroemde Pony Express, een koeriersdienst.

De stijl van het huisje is grotendeels op het wilde westen gebaseerd, voornamelijk op Thunder Mesa maar tegelijk ook een lichte overgang richting Mexico, wat goed past vermits dit huisje tussen Thunder Mesa en Casa de Coco – Restaurante de Familia ligt, een recent vernieuwd horecapunt in het teken van Pixar film Coco.

Menu/Prijzen

De prijzen lopen best wat uit elkaar.

Voor 5,50 euro heb je al churros met gezouten boter, karamelsaus en slagroom of met chocoladesaus en slagroom en voor 4,30 euro met enkel suiker. Voor 7 euro heb je hier zelfs een menu met een warm of koud drankje bij.

Voor een kalkoenbout ben je dan wel ineens 9 euro kwijt.

Naast de klassieke dranken kun je ook genieten van een speciaalbiertje: Brooklyn Defender IPA
4,8 euro voor 25cl en 8 euro voor 50cl.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.