Disney heeft afgelopen vrijdag enkele nieuwe releasedatums vrijgegeven. Dit onder andere voor Pixar film ‘Toy Story 5’ en een nieuwe Star Wars film ‘The Mandalorian & Grogu’. Rond de liveaction film van Moana veranderd er een releasedatum.

Toy Story 5

De populairste Pixar film Toy Story is intussen toe aan een vijfde film. Nog steeds zijn deze verhalen razend populair terwijl de eerste film intussen al van 1995 geleden is.
De releasedatum voor Toy Story 5 is op 19 juni 2026 gezet.

The Mandalorian & Grogu

The Mandalorian & Grogu is een film afkomstig van de Star Wars franchise. Intussen kent deze al een eigen serie op Disney+ maar vanwege het grote succes zal hier ook een volledige film van uitgebracht worden dat mee in het rijtje van de Star Wars films zal behoren.
De laatste film van Star Wars dat werd uitgebracht dateert intussen van 2019.
De releasedatum voor The Mandalorian & Grogu is op 22 mei 2026 gezet.

Moana 2 & Moana Liveaction

Disney animatiefilm Moana blijft populair en daarom werkt Disney hard aan een tweede film van Moana. De release blijft nog steeds voorzien in november 2024.

Tegelijk werkt men aan een live action film van Moana. De datum stond hiervoor eerst op 27 juni 2025 maar deze zal met een jaar later uitgebracht worden zodat er een tijdje zit tussen de animatiefilm ‘Moana 2’ en de live action ‘Moana’.
De releasedatum voor de live action film van Moana staat hierdoor nu op 10 juli 2026.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.