Vandaag kondigde Disneyland Parijs aan tijdens dag 2 van het “Journées des Métiers” event, dat er veranderingen zullen gebeuren bij enkele parades.

Kerstparade

Het eerste wat op de planning staat is een wijziging aan de kerstparade. Deze rijd intussen al enkele jaren mee en is tot op heden wel één van de mooiste en beste kerstparades die Disneyland Parijs al gehad heeft. Vandaag kondigde Disneyland Parijs aan dat de Kerstparade herbekeken zal worden en dat deze parade dan ook een avond/nacht versie moet krijgen waaruit we dus kunnen concluderen dat het ook als een ‘lichtjesparade’ tijdens Kerst zal horen te dienen.
Bruno Chastain (Operational Director) zei alvast dat de nieuwe kostuums voorzien zullen zijn voor de avond vertoningen van de vernieuwde kerstparade. Ze zullen niet worden uitgerust met grote lampen zoals wel het geval was bij Disney’s Fantillusion Parade, maar in plaats daarvan een kleine LED aangesloten op batterijen ter grootte van een mobiele telefoon. De kostuums zullen hightech verlichtende kostuums zijn.

Disney Stars on Parade

In 2022 wanneer Disneyland Parijs 30 jaar bestaat zal Disney Stars on Parade alweer plaats moeten maken voor een gloednieuwe parade die dagelijks door het park zal rijden. Deze parade zal dan sowieso 5 jaar weer mee moeten gaan en dus rijden van 2022 tot 2027.

Dat er qua parades in de Disney Parken op de moment veel leeft is intussen wel duidelijk. Verschillende Disney Parken zijn hun parades aan het vervangen. Onlangs hebben we nog een bericht gepost waarbij sterke vermoedens zijn dat men bekijkt dat er terug een avond parade naar Walt Disney World en Disneyland Parijs komt. Klik hier om dat artikel te bekijken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.