Gisteren reed Magic Happens, een dag vroeger dan verwacht voor de eerste keer uit in het Disneyland Resort in Californië

Disneyland Park verwelkomt ‘Magic Happens’, de eerste nieuwe parade overdag in het park in bijna een decennium – en een onvergetelijk spektakel dat ons eraan herinnert dat vleugels niet nodig zijn om te vliegen, vallende sterren zijn gemaakt voor wensen en magie eindigt niet om middernacht!

Met een zwaai van zijn toverstok leidt Mickey Mouse een parade van fantastische praalwagens, magische gekostumeerde artiesten en populaire Disney-vriendjes zoals Anna, Elsa en Olaf door het park en in je hart – alles terwijl hij naar een energieke muzikale score gaat die een eigentijdse draai aan klassieke Disney-hits geeft. Bovendien helpt een gloednieuw nummer, mede samengesteld door singer-songwriter Todrick Hall, enkele van je favoriete Disney-verhalen tot leven te brengen als nooit tevoren.

De parade heeft verschillende afzonderlijke ‘verhalen’, met een heerlijke mix van personages. Kijk hoe Moana de top van een prachtige golf in haar reiskano berijdt, gevolgd door Coco’s gitaar-tokkelende Miguel, die wordt vergezeld door zijn hond Danté en andere fantastische geestdieren.

Zie het betoverde bos van Frozen 2, terwijl Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven voorbij komen. Bereid je dan voor op de grootste finale van allemaal terwijl de parade memorabele verhaalmomenten uit Sleeping Beauty en andere Disney-klassiekers herdenkt. Het is een ongelooflijke processie die je niet mag missen!

Zelf benieuwd geworden? Bekijk onderstaande video om de volledige nieuwe parade ‘Magic Happens’ te bekijken:

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.