LEGO-fans kunnen voor het eerst een kijkje nemen in een nieuwe collectie LEGO Disney-sets, gebaseerd op de aanstaande film Raya and the Last Dragon.

Raya and the Last Dragon zal in maart verschijnen op Disney+ en in de bioscopen. Voorafgaand van de komst van deze film zijn alvast enkele LEGO sets aangekondigd die in het teken staan van deze film.

Learning Express Gifts somde de drie nieuwe modellen op die binnenkort in het LEGO Disney-thema zullen verschijnen, met een nieuwe set personages en geheel nieuwe locaties uit de wereld van Kumandra. Niet alleen de afbeeldingen voor deze sets zijn onthuld, maar ook hun prijzen.

43181 Raya and the Heart Palace
De eerste van de sets is 43181 Raya and the Heart Palace die wordt geleverd met twee minipoppetjes en een paleis om op te bouwen. Personages in deze set zijn onder meer de hoofdrolspeler Raya en Namaari, evenals een nieuw element om Tuk Tuk te vertegenwoordigen. Het paleis heeft zes kamers en twee torens, evenals een grotere koepeltoren aan de achterkant van het model. De set kost $79,99 en bevat 610 stuks.

43184 Raya and Sisu Dragon
De volgende legoset in de rij is 43184 Raya en Sisu Dragon met slechts één minipoppetje en drie verschillende bouwsetjes. Raya is het enige minipoppetje in de set en net als in 43181 komt Raya and the Heart Palace met een nieuw element voor de hoed en het groene zwaard. Bouwwerken in deze set zijn onder meer de Sisu-draak, een paleispoort en een waterval. De Sisu-draak heeft een nieuwe steen met twee hoorns en vloeiende roze manen. 43184 Raya en Sisu Dragon bevat 216 stuks en zal de prijs krijgen van $29,99.

43185 Boun’s Boat
De laatste van de drie lego setjes is de enige die Raya niet in het pakket heeft. 43185 Boun’s Boat wordt geleverd met twee minipoppetjes en drie nieuwe stenen die de Ongi-wezens voorstellen. De set wordt geleverd met drie bouwwerkjes, waaronder een garnalenboot, een kleinere boot en een dok. De twee minipoppetjes zijn Boun en Sisu Human, wat mogelijk een menselijke vorm van de Sisu Dragon is. Het bevat 247 stuks en kost $49,99.

Wanneer deze LEGO sets te koop zullen zijn is momenteel nog onbekend, al zal dit waarschijnlijk niet lang meer duren. Op 5 maart verschijnt deze film namelijk op Disney+ tegen betaling en zal deze ook in de bioscoopzalen draaien.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.