Vandaag bracht Disneyland Parijs nieuwe informatie naar buiten rond de Alice in Wonderland stuntshow dat naar het Walt Disney Studios Park zal komen.
Zo werd vandaag de officiële naam voor deze nieuwe stuntshow naar buiten gebracht en een flink aantal posters dat ons een zicht geven op de kostuums van de stuntacteurs.

Een poster met Alice die een op de Hartenkoningin geïnspireerde deuropening binnengaat, onthult de naam voor de nieuwe show, namelijk “Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland”.

Nieuwe afbeeldingen tonen de verschillende personages in de show, waaronder we Alice zien, de Hartenkoningin en de Mad Hatter. Ze dragen gestileerde versies van de kostuums afkomstig uit de originele animatiefilm uit 1951.

De show is “modern en flamboyant” en zal verschillende soorten artiesten samenbrengen. Gasten krijgen “de unieke kans om de uitkomst te beïnvloeden” van de show. Zo zullen er twee verschillende eindes voorzien zijn dat het publiek zelf in de hand heeft.

Deze Alice in Wonderland BMX-show vervangt de Moteurs… Actie!: Stuntshow Spectacular, die in 2002 in het Walt Disney Studios park werd geopend. Intussen werd deze show definitief stop gezet in 2020 vanwege de COVID-19-pandemie. Daarna is er besloten deze ook niet meer opnieuw op te voeren, zo werd er bijvoorbeeld eerst nog gedacht aan een Marvel stuntshow vermits dit aan Avengers Campus grenst.

Intussen werd het theater zo gemaakt dat de inkom van dit showgedeelte niet aan Avengers Campus grenst zoals voorheen, maar zal komen waar momenteel nog de grote Walt Disney Studios Park uitbreidingen plaatsvinden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.