The Walt Disney Company is serieus aan het investeren in Disneyland Parijs, zo krijgen de hotels één voor één een grote opknap beurt of soms wel een volledige make over, ook Disney Village zal flink geupgrade worden maar de grootste investering gaat toch wel naar het Walt Disney Studios Park waarvan het park de komende jaren een volledig nieuwe look krijgen en het park qua oppervlakte dubbel zo groot gaat worden.

Deze zomer opent zo al de Avengers Campus. Vroeger was dit het themaland ‘Backlot’ van het park, deze krijgt nu een volledige makeover met twee attracties dat volledig in het teken van de superhelden van Marvel zal staan.

De verdere uitbreidingen zal een promenadeweg worden richting nieuwe toekomstige themalanden en een groot meer welke later het midden van het park zal worden waaronder verschillende shows en ander entertainment zullen plaatsvinden. Vermits dit nu de volgende uitbreiding, die volgens verwachting richting eind volgend jaar af zou moeten zijn, ondanks hier nog geen concrete openingsdatum voor is, zijn hierover vandaag nieuwe details naar buiten gekomen.

De promenade zal bestaan uit prachtige tuinen, een uitstraling die de studios flink deugd zal doen vermits nu in het huidige park alles nog al kil overkomt met grote studio loodsen en grote open pleinen. Naast deze prachtige tuinen rond het grote meer komt er ook een groot restaurant wat maar liefst 250 zitplaatsen zal aanbieden. In dit restaurant zullen er Disney characters aanwezig zijn die langskomen aan je tafel. Alsof dit nog niet genoeg is bied het restaurant ook een ideaal mooi zicht op het grote meer waaronder meerdere keren per dag verschillende shows en ander entertainment op plaats vinden.

Concept foto van het restaurant dat aan het meer in het Walt Disney Studios Park komt

Ook zal er nog een nieuwe familieattractie openen, deze zal een buitenattractie worden. Hierover was hiervoor nooit wat bevestigd, en ook nu weten we nog niet precies waarover het gaat. Al hebben wij jaren terug al wel op de schetsen altijd een nieuwe extra attractie zien staan op de schetsen van Toy Story Playland en gaan we er ook vanuit dat dit een attractie zal worden die tussen het meer en Toy Story Playland zal komen.

Wanneer we de originele schetsen erbij nemen waar de grote uitbreidingsplannen op staan is het vrij duidelijk waar deze en de familieattractie waarover Disneyland Parijs nu spreekt zal komen.

1: Het Disney character restaurant aan het meer
2: De nieuwe familie attractie

De nieuwe attractie zou dus best volgens ons de Alien Swirling Saucers kunnen worden. Deze staat momenteel ook in Walt Disney World, waar men ook een Toy Story Playland heeft. Hieronder enkele voorbeelden..

£

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.