De attractie Snow White’s Scary Adventures in Disneyland Californië, welke zo goed als te vergelijken valt met de attractie Blanche-Neige et les Sept Nains die in Disneyland Parijs staat heeft een grondige update gekregen. De attractie bestaat al sinds de openingsdag van 17 juli 1955, net zoals deze ook al tijdens de openingsdag in Disneyland Parijs (12 april 1992) bestaat.

Het werd dus hoog tijd om deze attractie op te knappen en te upgraden naar een wat modernere versie met realistischere effecten. Daarnaast kreeg de attractie ook een gloednieuwe naam, de naam Snow White’s Scary Adventures komt te vervallen en gaat nu verder met de naam Snow White’s Enchanted Wish.

De beelden die in bepaalde scenes letterlijk stil stonden en gewoon een ‘beeld’ waren hebben ook nu effecten gekregen, zodat de scenes er een pak levendiger uitzien. Ook hier en daar zijn er extra details bij ingestopt om een zo goed mogelijk levendig decor aan de gasten te geven.
In bepaalde scenes zijn nu ook schermen geplaatst waarop een scene zich afspeelt, geïntegreerd in een decor waardoor je niet tot nauwelijks door hebt dat dit eigenlijk een ‘film’ is die afspeelt.

Ook de verlichting werd grondig aangepast om een beter effect in de beleving van de attractie te brengen, alsook het geluid in de scenes werd zuiverder.

Vermits de oude versie nu gemoderniseerd en vernieuwd werd kunnen we misschien wel beginnen nadenken of deze in de toekomst ook naar Disneyland Parijs komt. Vermits Disneyland Parijs zich op deze versie baseerde met grotendeels dezelfde technieken is het ook zeer duidelijk dat de versie van Disneyland Parijs een goede update kan gebruiken.
Volgend jaar wordt Disneyland Parijs 30 jaar wat een mooie opportuniteit brengt om een bestaande attractie als een nieuwe attractie te presenteren door deze een grondige upgrade en nieuwe naam te geven zoals men nu gedaan heeft in het Disneyland Resort in Californië.

Mogen we stilletjes aan dromen op een komst van deze attractie of zullen wij het voorlopig met de oudere versie moeten doen? Uiteraard lees je het hier bij ons op Magic On The Web als we hierover details en informatie zouden krijgen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.