Net op dezelfde dag dat Disneyland Parijs precies 30 jaar geleden de deuren opende, maakt Disneyland Parijs de naam bekend voor de rollercoaster in de Avengers Campus dat deze zomer zal openen in het Walt Disney Studios Park.

Voorheen stond deze bekend als de Rock ‘n’ Roller Coaster avec Aerosmith, maar deze word nu volledig gerestyled en krijgt het thema van Iron Man vermits het hele gebied omgetoverd word tot een echte Avengers Campus. Het was nog altijd wat speculeren wat de naam zou worden voor deze nieuwe rollercoaster, lang bleef de naam ‘Stark’s Test I.A Coaster’ op het lijstje staan. Vandaag maakte Disneyland Parijs dan uiteindelijk de definitieve naam voor de Iron Man Coaster bekend, namelijk Avengers Assemble: Flight Force.

Tegelijk werden er ook meer details bekend gemaakt. De rollercoaster trein zal bestaan in gepantserde onderdelen net zoals het pak van Iron Man waarin je plaats zult nemen. Vervolgens zul je met volle snelheid vliegen net als Iron Man. Niet alleen zal je hier Iron Man tegenkomen, ook Captain Marvel en nog andere superhelden zullen hier een rol krijgen in deze coaster door oa met behulp van schermen en projecties. Alsof dit nog allemaal niet genoeg is zul je Iron Man zelf ook als een geavanceerde animatronic tegenkomen in de attracties en dit met maar liefst 43 verschillende functies.

Buiten de attractie zullen er tevens ook nog allerlei verschillende effecten plaats vinden dankzij de grote LED schermen buiten. Dit dankzij F.R.I.D.A.Y., de persoonlijke computer AL assistent van Iron Man.

Avengers Campus opent deze zomer in het Walt Disney Studios Park. Momenteel is er nog geen definitieve openingsdatum gemeld, al lijkt het erop dat deze komende dagen eindelijk bekend gemaakt kan worden. De laatste dagen en weken is er een enorme grote vooruitgang te zien op de werf van de Avengers Campus en worden de laatste details in orde gebracht.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.