Walt Disney Pictures heeft de smaak te maken. Na de boekverfilming van Artemis Fowl, waar overigens positieve reacties op kwamen, kreeg Disney de smaak te pakken voor een nieuwe verfilming van een boek. Artemis Fowl had normaal ook in de bioscoopzalen moeten draaien, maar door de Corona Pandemie is er besloten om deze film dan maar rechtstreeks beschikbaar te zetten op streamingdienst Disney+

Dit keer laat Disney zijn oog vallen op het boek ‘Keeper of the Lost Cities’ om deze te verfilmen. Dankzij het succes van de vorige boekverfilming was het niet erg moeilijk voor Disney om een regisseur hiervoor te vinden. De naam is overigens ook niet de minste. Ben Affleck zal de regie van deze film op zich nemen.

Ben Affleck zal aan het roer staan als regisseur van deze verfilming met de hulp van Kate Gritmon waarbij ze samen aan het script zullen werken. 

Ben Affleck is overigens geen onbekende. Hij was al eerder regisseur en acteur. Voor Disney is dit zelfs de derde keer dat hij een opdracht zal uitvoeren. Zowel in de film Deep Water en The Last Duel konden we hem al aan het werk zien als acteur.

Mocht je zelf niet bekend zijn met het boek van ‘Keeper of the Lost Cities’, dan volgt hier een korte beschrijving:
“De twaalfjarige Sophie Foster heeft een geheim. Ze is een helderziende, iemand die gedachten kan lezen. Het is een talent waarvan ze nooit weet hoe ze het moet uitleggen. Alles verandert op de dag dat ze Fitz ontmoet, een mysterieuze (en schattige) jongen die uit het niets opduikt en net als zij gedachten kan lezen.”

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.