Het eerst seizoen van Zenimation was een groot succes en beter verwacht met grotere belangstelling dan Disney zelf verwacht had. Door dit succes hebben de makers dan ook beslist om hier een tweede seizoen aan te sluiten. Ondanks het nog maar enkele dagen is voor we seizoen 2 zien verschijnen, geeft Disney+ details over seizoen 2 vrij wat we daar mogen verwachten.

In seizoen 2 zijn er 8 afleveringen waaronder ook beelden te zien zullen zijn van Raya en de Laatste Draak, Disney’s nieuwste animatiefilm die onlangs uitgebracht is. Indien je de 8 verschillende afleveringen graag aan elkaar ziet kun je bij aflevering 9 genieten van alle afleveringen aan elkaar.

Aflevering 1: Regen: Stap de regen in met Simba, Bambi en nooit eerder vertoonde beelden van “Raya en de Laatste Draak.”
Aflevering 2: Alledaags comfort: Ervaar het comfort van elke dag, van ‘s ochtends tot’ s avonds, met Tiana, Anna en Dumbo.
Aflevering 3: Natuurlijke wonderen: De wonderen van de natuur gezien door de ogen van Pocahontas, Mufasa, Alice en anderen.
Aflevering 4: Transformatie: Wees getuige van de kracht van transformatie met Pinokkio, Kida, het beest en Te Fiti.
Aflevering 5: Waterwegen: Geniet van de schilderachtige waterwegen van Kumandra, Mt. Olympus, Motunui en Atlantis.
Aflevering 6: Vriendelijkheid: Er is zoveel grootsheid in vriendelijkheid, zoals we kunnen leren van Moana, Baymax, Aladdin en Vanellope.
Aflevering 7: Sneeuwlandschappen: Geniet van de rust en stilte van besneeuwde dagen met Bambi, Stampertje, Teigetje en Konijn.
Aflevering 8: Locaties: Arendelle, Parijs, Kumandra, New Orleans, van diepe bossen tot kastelen ver weg.
Aflevering 9: Full Journey: Alle afleveringen: geniet van deze lange editie van Zenimation seizoen 2.

Verder zal seizoen 2 van Zenimation nog meer de moeite worden dan seizoen 1. Nieuw in seizoen twee: de afleveringen gaan nog dieper in op de erfenis van films, inclusief nooit eerder vertoonde scènes uit de nieuwste Disney animatiefilm, “Raya en de Laatste Draak”, en het verkennen van klassiekers zoals “Bambi”, ” Fantasia’ en de film waarmee het allemaal begon, ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.