Deze week deelde Twitter gebruiker Evan Malmgren een oud fragment uit de Dinosaurs reeks uit de jaren 90, waarin een drietal dinosauriërs systemisch racisme en sociaaleconomische ongelijkheden verklaart. De clip van de Dinosaurs show ging snel viraal, waardoor veel gebruikers vroegen of Hensons ABC-sitcom ergens anders volledig kon worden gestreamd.

https://twitter.com/evanmalmgren/status/1270756555877691392

Wat was de Dinosaurs reeks?
Dinosaurs is een poppenserie over de familie Sinclair, een antropomorfe versie van een doorsnee dinosaurussengezin in het prehistorische tijdperk. De wereld van de Dinosaurs is een parodie op de hedendaagse maatschappij. Earl Sinclair is een 43-jarige megalosaurus en heeft samen met zijn vrouw Fran (een allosaurus) drie kinderen: de puberende tieners Robbie en Charlene en de baldadige, goed tegen een stootje kunnende baby Baby. Frans moeder Ethyl Phillips woont ook in het huis van de familie Sinclair.

Earl werkt bij boomzagerij Wesayso Development Corporation en komt met regelmaat in aanvaring met zijn tirannieke baas B.P. Richfield, een vleesetende triceratops. Earl is bevriend met zijn collega Roy Hess, een joviale tyrannosaurus.

Kunnen we Dinosaurs op Disney+ zien?
Hoewel Dinosaurs werd geproduceerd in samenwerking met Walt Disney Television en werd uitgezonden op ABC, is het momenteel niet beschikbaar om te bekijken op Disney+

Helaas is Dinosaurs één van de vele televisie reeksen en films die eigendom zijn van Disney en die (nog) niet beschikbaar zijn om te streamen op Disney+. Disney voegt echter elke maand nieuwe inhoud toe, dus het is mogelijk dat de serie van Jim Henson in de toekomst beschikbaar zal zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.