De opnames voor Enchanted 2, of te wel ‘Disenchanted’ wat de naam voor deze nieuwe film zal worden, gaan in volle gang. Onlangs lieten we jullie al weten dat onder andere de 7 dwergen uit Sneeuwwitje hun intrede zouden maken in deze film. Intussen lijkt het erop dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en we waarschijnlijk nog meer Disney figuren gaan zien in deze film.

Momenteel zijn de opnames vol op bezig in Ierland. Dankzij een tiktokker die daar in het gebied woont waar de opnames plaats vinden krijgen we in een tiktok filmpje van haar duidelijk te zien hoe een lokaal klein dorpje er omgetoverd is tot een Disney achtig dorpje. Je vind er onder andere winkelborden terug met ‘A Whole Food World’, ‘A Tower of Hair’, ‘Bibidi Bobidi Butchers’ en ‘Smee’s Cheese’.

@eejitgherkin

which sign is your favourite? #disney #enchanted #disenchanted #dublin #fyp #ireland #irish #wicklow #movieset #filmset #patrickdempsey

♬ original sound – Edith Gervin

Deze namen en na het zien van het tiktok filmpje bestaat dus best de kans dat we misschien ook Aladdin en Jasmine, Rapunzel, Fairy Godmother en misschien zelfs Mr.Smee ook zullen zien in de film. Momenteel is er nog steeds niets officieel bevestigd over andere personages dan de hoofdrol spelers die we nog kennen uit de eerste film en blijft het dus vooral op gissen en geruchten.

Indien we nog meer updates vinden houden we jullie uiteraard wederom op de hoogte!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.