Met het ontslag van Jonathan Majors, beter bekend als Kang in het Marvel Universe bracht dit behoorlijk de plannen in de war voor de maak van een nieuwe Avengers film. Kang zou namelijk de hoofdrol spelen als schurk en de film zou de naam Avengers – The Kang Dynasty krijgen. Wat er momenteel dus met het personage Kang zal gebeuren is onduidelijk. Zal het volledig verdwijnen of zal hier een nieuwe acteur voor gezocht worden? Wat we wel weten is dat Marvel Studios intussen vol op bezig is met de voorbereidingen voor een vijfde film in de Avengers Saga.


Script zo goed als af, regisseur wordt gezocht

Normaal zou deze nieuwe Avengers film geregisseerd worden door Destin Daniel Cretton. Echter heeft hij dit opgegeven omdat hij zijn energie liever op andere momenteel lopende projecten wil zetten zoals onder andere op een Wonder Man serie en een vervolg film van Shang-Chi.

Intussen valt het oog van Marvel Studios op Shawn Levy. Deze maakt momenteel een zeer goede indruk, zoals het werk dat hij momenteel in Deadpool en Wolverine heeft gestoken waarvan de film op 26 juli 2024 uitkomt. Ondanks het compliment en nadat Shawn Levy al het script heeft kunnen inkijken heeft hij nog geen antwoord gegeven vermits ook hij momenteel nog andere projecten heeft lopen zoals een nieuwe Star Wars film en seizoen 5 van Stranger Things.


Meeste Marvel superhelden in één film

In deze nieuwe Marvel film is de kans groot dat er nog nooit eerder zoveel superhelden verzamelden. Er zullen namelijk meer als 60 personages uit het Marvel Universum in deze vijfde Avengers saga film te zien zijn waaronder waarschijnlijk Thor, Loki, Hulk, Nebula, Doctor Strange, Shang-Chi, …
Een definitieve lijst is er nog niet welke namen precies allemaal te zien zullen zijn in de film.

Het idee van de film is sowieso wel om een grote verzameling superhelden te bieden in plaats van in een team onder de leiding van leiders zoals voorheen het geval was. Marvel Studios is vol op bezig om met de opnames begin 2025 te kunnen starten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.