De Disney Characters in de Disney Parken zijn zo fantastisch en geven een grote meerwaarde aan het park. Niet alleen in shows en parades, maar ook de interacties. Ze zitten volledig in hun rol. Van Peter Pan, Mad Hatter en Abu kun je bijvoorbeeld verwachten dat ze je wel eens plagen. De Disney prinsessen en prinsen zijn dan juist weer heel kalm en super lief voor je. Dan heb je ook nog de Disney Schurken. Voor de meeste gasten zijn de Disney schurken de favorieten, vermits ze vaak geweldige commentaar hebben of gewoon lekker gemeen zijn waar we allemaal wel eens van houden, niet waar?

Nochtans is er een ex medewerker van Walt Disney World die wanneer ze in de huid van Drizella kroop een minder leuke interactie ervaarde. Nog steeds tot vandaag zit het best in haar maag en ze maakte hierover dan ook een TikTok die inmiddels al meer als 2 miljoen keer bekeken is.

@magicalgirlmelanie

I made a Disney adult cry. #excastmember #facecharacter #drizella #cosplay

♬ original sound – Melanie · Ex-Disney Character

 

Melanie, verkleed als Drizella, één van de twee stiefzussen uit Assepoester, vertelde hoe ze een vrouw tot tranen toe kreeg door haar handtekening in het verkeerde boek te zetten.

In de video zegt Melanie: “Als je als slechterik bij Disney World werkt, weet je dat mensen soms niet altijd het beste op je zullen reageren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit had verwacht dat ik een volwassen vrouw zou laten huilen. Ik werkte aan het Grand Floridian-diner en ik liep naar deze tafel, en het was een gezin van twee ouders en hun volwassen kinderen.”

“Als je nog niet eerder bij een maaltijd met Disney personages bent geweest, zullen mensen die graag de Disney-personages handtekeningen willen laten zetten de boeken aan het einde van de tafel leggen, zodat we ze kunnen oppakken en meteen kunnen beginnen met ondertekenen.”

‘Dus ik signeer deze boeken en ik realiseer me dat er nog een boek aan het einde van de tafel ligt. Dus ik wees ernaar en zei eigenlijk gewoon onschuldig: ‘Oh is dat boek al vol?’

“De moeder zegt: ‘Dat boek is alleen voor prinsessen om te ondertekenen’.”

Terwijl Melanie Drizella speelde, besloot ze het gesprek voort te zetten zoals ze wist dat haar personage dat zou doen en pakte het boek op om het toch te signeren. Maar ze zorgde ervoor dat ze de moeder voldoende tijd gaf om haar tegen te houden als ze het boek echt niet wilde laten signeren.

Ze vervolgde: “Dus nu maak ik er natuurlijk een enorme deal van, en ik denk:” Oh mijn god, dit gaat zo gênant voor je zijn, wat gebeurt er als ik een prinses ben later en ik trouw met een prins en je hebt me niet het prinsesboek laten tekenen?’

‘Haar hele familie barst in lachen uit, ze ziet er een beetje brutaal uit, en ik heb zoiets van – langzaam, om haar tijd te geven – ik reik over de tafel en pak het boek op. Nogmaals, op letterlijk elk moment had deze vrouw kunnen zeggen: ‘Nee serieus, teken die niet’, en ik zou het gewoon hebben laten vallen.”

Melanie tekende uiteindelijk het boek, maar niet voordat ze merkte dat andere niet-prinses Disney-personages al pen op papier op de pagina’s hadden gezet, waaronder Aladdin.

Nadat ze de handtekening van haar personage had geïnkt, gaf Melanie het boek terug en ging door met haar werk, totdat ze de moeder in tranen opmerkte. Ze zei: “Ik pak mijn pen en sla een blanco pagina open waar niets anders omheen staat, dus ze had hem eruit kunnen rukken. Ik signeer het boek, leg het terug op tafel en loop weg. Werk goed gedaan. Totdat ik een paar tafels verder ben en ik een raar gevoel krijg. En ik kijk om en daar is ze, ze huilt gewoon en kijkt naar me.”

“Ik ben gewoon stomverbaasd en heb geen idee wat ik moet doen, want ik was nog nooit in de buurt gekomen om iemand aan het huilen te maken. Zelfs wat betreft stiefzussen in Disney World, was ik behoorlijk tam.”

Melanie beëindigde haar video door contact op te nemen met de naamloze vrouw in de hoop dat ze hersteld is van hun interactie.

Ze voegde eraan toe: “Ik denk nog steeds aan die dame aan die dag. Ik hoop dat ze er overheen is gekomen.”

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.